Om Ms. Sygepleje

Vi er et lille team af sygeplejersker, som ønsker at gøre en forskel for vores patienter. MS. Sygepleje er opstartet august 2019, af sygeplejerske Mette Svarrer. I løbet af 2021 er der kommet nye sygeplejersker til. Vi har erfaringer indenfor fra blandt andet demens, kirurgi, hjemmepleje, palliation og onkologi. Vi bestræber os på at der kommer én sygeplejerske eller et fast team af sygeplejersker, alt efter hvor stor en opgave der er tale om.

Yderligere information

Vi arbejder helhedsorienteret og er fleksible med hvilke opgaver, der er behov for at vi løser. Udover de mere almindelige sygeplejeopgaver, hjælper vi gerne med for eksempel personlig pleje, træning, indkøb og gåtur.

Vi har blandt andet specialiseret os i terminal pleje i eget hjem. Så hvis vores patient har et ønske om at dø i eget hjem, har vi mulighed for at kunne være der og skabe tryghed, så meget det ønskes i den sidste tid. Der er mulighed for at ringe 24 timer i døgnet efter aftale, så i aldrig skal vente længe på en sygeplejerske.

Vi starter med en gratis indledende samtale, hvor vi laver en sygeplejefaglig gennemgang og snakker om dine ønsker og forventninger til at have en privat sygeplejerske.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Ms. Sygepleje Hjemmesygepleje, Lyngby-Taarbæk - 1
  • Ms. Sygepleje Hjemmesygepleje, Lyngby-Taarbæk - 2

Ms. Sygepleje, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

MS. Sygepleje

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

10-05-2019

CVR-nr:

40508732

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869010 Sundhedspleje, hjemmesygepleje og jordemødre mv.

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Anne Mette Svarrer Christensen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-