Om firmaet

MUMS The Spirit of Taste er en lokal gourmetbutik med takeaway lavet af sæsonens bedste råvarer. Du finder bl.a. friske salater, nemme aftensretter, sandwich, burger og vores nordiske tapas-menu. Vi sælger derudover gavekurve...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 12 50...
Adresse

Gugvej 184

9210 Aalborg Sø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

10:00 - 18:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

MUMS The Spirit of Taste er en lokal gourmetbutik med takeaway lavet af sæsonens bedste råvarer. Du finder bl.a. friske salater, nemme aftensretter, sandwich, burger og vores nordiske tapas-menu. Vi sælger derudover gavekurve samt et bredt udvalg af premium fødevarer, herunder vin, øl, te, kaffe, chokolade, slik, spiritus, olie og eddike fra Oil & Vinegar, pesto, tapenader, pasta, oliven og brødsnacks. Vores team arbejder hver dag på at sikre en høj kvalitet med passion for den gode smag.

MUMS Gourmet

MUMS Gourmet butik har mange år på bagen som etableret specialvarebutik i Aalborg, det har altid været vores drøm at udvide med en Deli afdeling med kvalitets take away. Derfor valgte vi i 2015 at flytte i nye lokaler på Gugvej for at give plads til at lave take away.

Vores kærlighed til god mad, god smag, originalitet og gamle traditioner fra vores barndomshjem og ikke mindst vores mormors tid, tilberedt med et morderne twist, er essensen.

Det skal være en fuldendt oplevelse at handle i MUMS, det er vores ønske at det visuelle, smagen og duften smelter sammen til The spirit of taste

Vores ambition er at levere en smagsoplevelse udover det sædvanlige, med respekt for gode og lokale råvarer. Vi og vores team af food designere sætter en ære i at lave velsmagende mad.

Vi er stolte af at samarbejde med mange danske producenter, som med respekt for gode råvarer sætter en ære i at skabe produkter der smager af Danmark. Det danske klima bidrager til at udvikle smage til de råvarer som bruges.

Vi henter vores inspiration i den storslåede natur omkring Aalborg og vil gerne anvende så mange af dens råvarer som muligt i vores hjemmelavede produkter og take away mad.

Velkommen til og velbekomme

Charlotte & Allan

HISTORIEN OM MUMS

MUMS The Spirit of Taste er en lokal Gourmet butik med Deli Take Away. Vi sælger et bredt udvalg af premium fødevarer, herunder vin, øl, te, kaffe, chokolade, slik, spiritus, olie og eddike fra Oil & Vinegar, pesto, tapenader, pasta, oliven, brødsnacks, tapas retter, sandwich, burgers, nemme aftens retter, lun leverpostej samt et bredt udvalg fra de bedste danske og udenlandske specialvarer producenter. I to årtier har vi udviklet vores forretningskoncept, med respekt for en global trend, hvor der i stigende grad er et ønske om det unikke og individuelle.

Da MUMS The Spirit of Taste blev etableret i 2007, var tanken at skabe en specialfødevare butik, med respekt for danske specialvarer producenter og hvor den gode smag i høj grad var omdrejningspunktet for vores forretningskoncept.

I august måned 2007 åbnede Charlotte Blak døren til MUMS i Gug, fra 2007 og til 2015 på Sdr. Tranders Vej i Gug og fra august måned 2015 i nyt eget domicil på Gugvej 184, hvor MUMS Deli også blev en del af konceptet.

Vi arbejder med de bedste lokale producenter og sætter en ære i dette samarbejde. Det er for os vigtigt at kunne tilbyde et sortiment hvor dygtige producenters højkvalitetsprodukter indgår. Det glæder os at flere finder det interessant at arbejde målrettet med at skabe unikke fødevarer produkter i Nordjylland. Vi har et klima der byder de optimale betingelser for at skabe gode fødevarer, hvor smagen er i højsæde. Mange af produkterne er efter vores menig uden tvivl nogle af verdens bedst, hvilket vi sætter pris på og hylder i vores retter.

Vores team af medarbejdere arbejder hver dag på at sikre en høj kvalitet, passion for den gode smag og yde en høj service med udgangspunkt i vores vision.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

MUMS i Aalborg

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

29

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra MUMS i Aalborg findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

MUMS v/Charlotte Blak Frost

CVR-nr:

30483308

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

472900 Anden detailhandel med fødevarer i specialforretninger

Startdato:

18-04-2007

Ledelse/Administration
Charlotte Blak Frost

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

98125017

98 12 50 17

9812 5017

98 125 017