murer københavn 

gav 1164 virksomheder i dette område

Utterslevvej 17D, 2. sal. tv2400 København Nv
logo

Vi er et mindre murerfirma, som udfører mange former for opgaver indenfor murerfaget. Har du brug for en omhyggelig og erfaren murermester, er du meget velkommen til at kontakte os for et godt tilbud og for at få inspiration til, hvordan vi i fællesskab kan løse din forestående opgave.

Göteborg Plads 12, 5. sal. tv2150 Nordhavn
logo

Hakmann’s Murerservice udfører alle former for murerarbejde, og vi kan også tilbyde dig autoriseret arbejde som din murer i Brønshøj. Hvad enten du står over for et større projekt og skal til at bygge et helt nyt hus eller blot skal have lavet et nyt badeværelse, står vi klar til at tage imod din opgave.​ Vi henvender os til private, boligforeninger, virksomheder og institutioner, og vi har mange kunder i Brønshøj, Husum og Vanløse, men vi kører i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Rødager Alle 1332610 Rødovre
logo

Firmaet ligger i Rødovre og tager også imod kunder fra København.

EL - VVS - MURER. Vi udfører alt indenfor håndværksfaget. Hovedentrepriser, totalentrepriser. Vi sætter kvalitet, veludført håndværk samt troværdighed i højsædet. Samarbejde og dialog gør os enestående.

Natalvej 302770 Kastrup
logo

Firmaet ligger i Kastrup og tager også imod kunder fra København.

Din murermester og entreprenør i hele Tårnby Kommune.

Valby Langgade 762500 Valby
logo

Har du brug for en dygtig håndværker til små og store tømreropgaver, så står vi hos Godt Håndværk klar til at hjælpe dig. Vi udfører professionelt tømrerarbejde, hvad enten du skal have bygget om, til eller renoveret.

Centerparken 24, 1. sal. tv2500 Valby
logo

Penbyg A/S er et veletableret tømrer- og snedkerfirma med mange års erfaring indenfor alle former for tømrerarbejde herunder bygningsarbejde, hovedentrepriser, renoveringsopgaver samt store og små reparationer i både privat og offentligt regi.

Bygmestervej 2, 1. sal.2400 København Nv
logo

Vi laver tilstandsrapporter, energimærkning, teknisk rådgivning og besigtigelsesrapporter m.m. Kontakt os i dag for yderligere information.

Bogholder Allé 82-842720 Vanløse
logo

AUT. KLOAK- og MURERFIRMA med afd. i Vanløse, Skovlunde og Hvidovre. Vi blev grundlagt i 1980 og er medlem af BYG Garanti og Kloakmestrenes kvalitetskontrol som sikre kunden tryghed omkring arbejdets kvalitet og udførelse. Vi udfører gerne totalentrepriser, så kunden kun behøver en kontaktperson, hvilket også letter kordeneringen af arbejdet og sparer tid. Vi lægger vægt på at være et mindre håndværksfirma med under 10 ansatte hvor mestrene selv har den direkte kontakt til sine kunder.

Arnold Nielsens Boulevard 60, 1. sal., 1 sal. sal.2650 Hvidovre
logo

Firmaet ligger i Hvidovre og tager også imod kunder fra København.

Vi servicerer boligforeninger/selskaber, erhverv, ejendomsmæglere og advokater. Vi lægger vægt på en god service og har stabile medarbejdere, der alle taler dansk. Vi udfører alt service og vedligeholdelses arbejde, som er tilknyttet en ejendom.

Vænget 44520 Svinninge
logo

Firmaet ligger i Svinninge og tager også imod kunder fra København.

Hos Mv Tømrer & Snedker ApS klarer vi alt indenfor tømrer-og snedkerfaget. Kontakt os for mere info.

(5)

A.P. Møllers Allé 55, 1. sal.2791 Dragør
logo

Firmaet ligger i Dragør og tager også imod kunder fra København.

KN Byg ApS er en velrenommeret virksomhed, der udfører tømrer- og snedkeropgaver for både private og virksomheder. Vi løser en lang række forskellige opgaver - altid til din tilfredshed. Fra traditionelt tømrer- snedkerarbejde til totalentrepriser. Nybygninger, tilbygninger og døre og vinduer. Tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov. Ring eller skriv til os, hvis du vil have mere at vide om virksomheden.

Høje Gladsaxe 92860 Søborg
logo

Firmaet ligger i Søborg og tager også imod kunder fra København.

Lyngen 252800 Kongens Lyngby
logo

Firmaet ligger i Kongens Lyngby og tager også imod kunder fra København.

Alle former for murerarbejde udføres for både private og erhverv. Kontakt os i dag hvis du ønsker at vide mere eller for et uforpligtende tilbud.

Jernbane Allé 552720 Vanløse
logo

Står du med et byggeprojekt, skal du have anlagt ny terrasse, eller har du behov for kloakservice, så kan du gøre det nemt og bekvemt for dig selv ved at hyre Byens Mester v/Dennis a’Rogvi til din opgave. Byens Mester v/Dennis a’Rogvi er en dygtig og alsidig entreprenør, der klarer en bred vifte af bygge- og anlægsopgaver. Byens Mester udfører alle opgaver inden for følgende områder: - Tømrerarbejde - Murerarbejde - Havearbejde - Brolægning - Kloakarbejde.

Ruten 8A, 1. sal., 1 sal. sal.2700 Brønshøj
logo

Murermester Peer Gravsen har mere end 60 års erfaring indenfor branchen.Vi er Medlem af Dansk Byggeris Garantiordning. Peer Gravsen er et alsidigt firma, der udfører alle opgaver inden for murerfaget. Jeg foretrækker at arbejde med rene kalkmørtler/juramørtel i forbindelse med renoveringer og omforandringer det giver den største smidighed i byggeriet.

(5)

Ørestads Boulevard 732300 København S
logo

Velkommen til Mere Byggeri. Mere Byggeri er din garanti for tilfredshed med dit byggeri, uanset om der er tale om en enkelt håndværkeropgave eller mere omfangsrige hoved- eller totalentrepriser.

Ryparken 166, 2. sal. tv2100 København Ø

(5)

Holbergsgade 22, 4. sal. th1057 København K
Hesseløgade 42, st. sal. 42100 København Ø
Ragnagade 202100 København Ø
Valby Langgade 88A, 3. sal. th2500 Valby
Ulvefodvej 7, st. sal. 42300 København S
Hillerødgade 122, st. sal.2400 København Nv