Om firmaet

Preben Poulsen er autoriseret kloakmester med speciale i fundamentstøbning og har stor erfaring inden for alle typer fundamenter. Vi tager autorisationen alvorligt og leverer altid arbejde af højeste kvalitet med lovpligtig...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
97 45 26...
Adresse

Virkelyst 4

7830 Vinderup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Preben Poulsen er autoriseret kloakmester med speciale i fundamentstøbning og har stor erfaring inden for alle typer fundamenter. Vi tager autorisationen alvorligt og leverer altid arbejde af højeste kvalitet med lovpligtig dokumentation til kunden. Vi udfører også alle former for almindeligt entreprenørarbejde og har dygtige brolæggere, der kæler for detaljerne og sikrer, at kunden altid er tilfreds. Kontakt os gerne for mere information eller læs nærmere på vores hjemmeside.

Om firmaet

Preben Poulsen Entreprenørfirma ApS er ejet af Preben H. Poulsen. Han og sønnen Jesper er firmaets ansigt udadtil. Preben og Jesper minder på mange måder om hinanden. De er begge styret af en trang til at bevise, at alt kan lade sig gøre. Og at kvalitet er en standardvare. Jesper brænder for faget, og det var helt naturligt for ham at lade sig ansætte i firmaet efter endt uddannelse.

Men Preben Poulsen Entreprenørfirma ApS ville aldrig være blevet til det, de er i dag uden deres kompetente og kvalitetsbevidste medarbejdere. Selv hos lærlingen, der står med håndskovlen og netop er gået i gang med faget, mærker man, at man her i firmaet kun har ét for øje - kvalitetsarbejde.

Medarbejderne er vigtige medspillere i den daglige drift. Flere af dem har været i firmaet i rigtig mange år og har en stor knowhow, der bliver brugt flittigt. De er således med til at sikre, at kvaliteten er ensartet, og har alle samme holdning til opgaverne som chefen: Alt kan lade sig gøre - det umulige tager bare lidt længere tid!

Murer og Entreprenør Preben Poulsen ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Murer og Entreprenør Preben Poulsen ApS

Omsætning

5 300 tkr

Afkastningsgrad

13.04 %

Antal ansatte

24

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Murer og Entreprenør Preben Poulsen ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

PREBEN POULSEN ENTREPRENØRFIRMA. HERRUP ApS

CVR-nr:

19548791

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

200 000

NACE-branche

412000 Opførelse af bygninger

Startdato:

16-09-1996

Ledelse/Administration
Ivan Jakobsen

Bestyrelsesformand

Jesper Ankjær Poulsen

Bestyrelsesmedlem

Preben Højgaard Poulsen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

97452615

97 45 26 15

9745 2615

97 452 615