Se på kort

murer sønderborg 

gav 88 virksomheder i dette område

Poul Høst & Søn ApS

Ulkebøldam 226400 Sønderborg
logo

Vi har over 90 års erfaring, og vi har derfor opbygget en uvurderlig mængde erfaring og knowhow, som vi tager med os til enhver arbejdsopgave. Derfor har vi også mulighed for at udføre belægningsarbejde i forskellige former, og vi kan således hjælpe dig med at lave en flot indkørsel, terrasse, sti eller noget helt fjerde. For os er det vigtigt, at vi lytter til vores kunders ønsker – det har vi gjort i 90 år.

Apos, Andr. Petersen & Søn ApS

Planetvej 26300 Gråsten
logo

APOS er en professionel murer- og kloakmester virksomhed beliggende med kontor og lager i Gråsten. Med 5 generationers erfaring i branchen, samt nøgleordene kvalitet, service og tillid, garanterer vi gode håndværksmæssige resultater. Vores målsætning er, at opnå tilfredse kunder ved levering af flotte resultater en god dialog, samt levering til tiden. Med fokus på høj kvalitet og god service imødekommer vi vores kunders forventninger om godt samarbejde.

Murermester Uwe Thomsen ApS

Ingolf Nielsens Vej 196400 Sønderborg
logo

Vi har mere end 40 år på bagen indenfor murerfaget. Og det har vi, fordi den faglige stolthed og det gode håndværk altid har været et fundament for virksomheden og dens medarbejdere. Vi værdsætter vores arbejde, og det kan vores kunder mærke. Vi møder op hver eneste dag med masser af arbejdsglæde, og sætter en ære i at levere det bedste stykke arbejde, uanset om det er reparationer, vedligehold, tilbygning, ombygning eller nybyggeri.

AJ - Byg

Lerbækvej 66310 Broager
logo

AJ-Byg udfører alsidigt murerarbejde. AJ-Byg tager dig og dine ønsker alvorligt. Dit projekt bliver til vores projekt. Vi løser enhver opgave med samme entusiasme. Vi ved, at det at skulle bygge er et stort og uoverskueligt projekt for de fleste. Derfor tager vi gerne hele opgaven fra jeres skuldre, så I blot skal nyde, at jeres ønske bliver realiseret.

Klaus Witte ApS Byggeforretning

Skolemarken 186430 Nordborg
logo

Klaus Witte Byggeforretning er en komplet og kompetent samarbejdspartner i forbindelse med alt murerarbejde samt entreprenøropgaver. Vi er et moderne byggefirma, som i dag udfører en lang række kvalitetsbevidste opgaver for private, offentlige og erhverv til konkurrencedygtige priser. Byggeforretningen drives i dag videre i familiegenerationen af Klaus Witte, som i mange år selv har været en bærende del af byggeforretningen.

Todsbøl Sandblæsning og murerforretning

Vollerupvej 116360 Tinglev
logo

Firmaet ligger i Tinglev og tager også imod kunder fra Sønderborg.

Todsbøl Sandblæsning & Murerforretning udfører alt murerarbejde i Tinglev og omegn. Samtidigt klarer vi både store og små opgaver i sandblæsning, hvor vi udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi udfører desuden sandblæsning på smådele af metal som for eksempel: Knallertstel, fælge, biler, traktor og både m.m. Vi lægger stor vægt på at udføre kvalitetshåndværk og arbejder altid på at opnå glade og tilfredse kunder. Du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Din-Byggemand

Helved 116440 Augustenborg
logo

Firmaet udfører alle opgaver indenfor havearbejde. Ring eller mail for en uforpligtigende snak om lige præcis din opgave.

PI Byg ApS

Mjang Bygade 116470 Sydals
logo

PI Byg ApS er et en-mandsfirma, der primært løser opgaver i Sønderborg området. Jeg har fokus på kvalitet i mit arbejdet og ønsker altid at nå den løsning, du som kunde bliver glad for. Jeg er uddannet tømrer og har mere end 20 års erfaring. Min nysgerrighed og lyst til at arbejde med håndværk har gjort, at jeg gennem årene har tilegnet mig færdigheder inden for flere andre, nærliggende brancher. I dag kan tilbyde at løse mange forskellige opgaver. Læs mere på min hjemmeside www.pibyg.dk

Flemming Pedersen Anlægsgartner ApS

Snur-Om 36230 Rødekro
logo

Firmaet ligger i Rødekro og tager også imod kunder fra Sønderborg.

Vi er et anlægsgartnerfirma med over 45 års erfaring, der udfører alle former for anlægsgartneropgaver. Vi står bl.a. for pleje af haver og grønne områder, belægning, beskæring, græssåning, hækklipning, træfældning og snerydning m.m. Vi arbejder både for private, erhverv samt det offentlige. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Willert Multiservice

Bokmosedam 1A6440 Augustenborg
logo

Willert MultiserviceEntreprenør & Murerforretning•Brolægning•Entreprenør•Facaderenovering•Fliserens•Murer•Mobil Sandblæsning

N C Byggeforretning ApS

Dybbøl Bygade 476400 Sønderborg

Syddansk Epoxyfuger

Løkkevænget 36400 Sønderborg

Skadborg Landbrug

Skadborggaard 16430 Nordborg

Jvohs

Vibøgevej 116470 Sydals

Bl.Entreprise

Svinget 46440 Augustenborg

Buy Best Solution ApS

Lollandsgade 66400 Sønderborg

Esk Byg Af 2020 ApS

Løngang 27, 2. sal. th6400 Sønderborg

Fynsk & Søn A/S

Rugløkke 306430 Nordborg

Mahabyg ApS

Orkangervej 226300 Gråsten

E. Bundgaard Murerforretning eftf.

Præstegårdsvej 16400 Sønderborg

Raw Byg & Design

Ringgade 976400 Sønderborg

Pedersen Byg ApS

Mirabellehegnet 16440 Augustenborg

Murermester Leo Franson

Købingsmarkvej 56430 Nordborg

Thøisen Murerfirma

(5)

Stavensbølgade 356440 Augustenborg

M.F.A v/Jesper Gammelgaard Nomanni

Blommehaven 106400 Sønderborg