Murermester John S. Pedersen A/S logo

Murermester John S. Pedersen A/S

Om firmaet

Vi tror på, at rådgivning er en meget vigtig forudsætning for et godt resultat, så tøv ikke med at tage en snak med os, inden du beslutter dig for, hvordan dit næste projekt skal løses. Vi giver gerne uforpligtende tilbud i...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
45 81 70...
Adresse

Hammerbakken

Hammerbakken 3

3460 Birkerød

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

(2)

Gå til bedømmelser
Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vi tror på, at rådgivning er en meget vigtig forudsætning for et godt resultat, så tøv ikke med at tage en snak med os, inden du beslutter dig for, hvordan dit næste projekt skal løses. Vi giver gerne uforpligtende tilbud i både fag- og hovedentrepriser, så kontakt os hvis du har brug for et tilbud, eller hvis du bare har brug for råd og ekspertvejledning til et eller flere projekter - vi er til for dig!

Supplerende oplysninger

Historik:

Murermester John S. Pedersen blev grundlagt i 1978, og i 1991/92 omdannet til aktieselskabet Murermester John S. Pedersen A/S. Igennem 27 år har virksomheden udført alt i murer- og entreprenørarbejde i fag- og hovedentrepriser med udgangspunkt i Birkerød. I 1987 tog John S. Pedersen uddannelsen, som autoriseret kloakmester og firmaet Murermester John S. Pedersen A/S udfører i dag en række mindre kloakopgaver.

Virksomheden har i en årrække beskæftiget en fast kerne af medarbejder og på nuværende tidspunkt har virksomheden 15 til 20 timelønsansatte og 4 funktionæransatte.

Firmaet værdisæt:

Murermester John S. Pedersen A/S bygger på kvalitet og rettidig omhu. Firmaets grundstene er kvalitet, professionalisme, erfaring og menneskelig omsorg, således at det bedste resultat opnås for såvel vores kunder som for firmaet. Det er vores hensigt at den enkelte medarbejder, ligesom firmaet undergår og tilpasser sig den løbende forandring, ved fokusering på stabilitet, kundepleje, erfaring, uddannelse samt fælles holdninger for i fællesskab at skabe en fast og rummelig arbejdsplads, med ideelle arbejdsforhold, der tilgodeser den enkelte medarbejders behov.

Produktprofil:

Virksomheden udfører alt indenfor traditionelt murerarbejde, for kunder på alle niveauer. Envidere udfører John S. Pedersen A/S mindre kloakarbejder såvel nye, renovering og reparationer indenfor samme kundesegmenter.

Serviceopgaver for boligselskaber:

Virksomheden vil varetage alle serviceopgaver indenfor murer og kloakarbejde. Selskaberne kan ved at indgå et sammenarbejde med os, være sikker på at vi har stor erfaring på området, såvel blandt de ansatte og i ledelsen.

Murermester John S. Pedersen A/S' valgte links

Bedømmelser

Thomas Petersen

Mere end et år siden

Lad dette være en kraftig advarsel mod at bruge murerfirmaet John S. Pedersen. Dette firma var entreprenør, da vi i...

a

anette

Mere end et år siden

yders prof, god service til aftalt tid, og meget top klasse på udført arbejde

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Murermester John S. Pedersen A/S

Omsætning

3 003 tkr

Afkastningsgrad

-25.85 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Murermester John S. Pedersen A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

MURERMESTER JOHN S. PEDERSEN A/S

CVR-nr:

15445971

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

439910 Murere

Startdato:

07-01-1991

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

45817031

45 81 70 31

4581 7031

45 817 031