Om firmaet

Vi er et firma der arbejder seriøst med kvalitet, vi ompolstrer både antikke og moderne møbler, vi arbejder med stof og læder efter jeres ønske vi har specialiseret os i butik interiør hvor vi laver showroom eller hotel...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
71 80 07...
Adresse

Præstemarken 13B

4700 Næstved

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi er et firma der arbejder seriøst med kvalitet, vi ompolstrer både antikke og moderne møbler, vi arbejder med stof og læder efter jeres ønske vi har specialiseret os i butik interiør hvor vi laver showroom eller hotel interiør.Vi påtager os også opgaver med bil og både hvor der skal nyt betræk eller beklædning i, vi laver også alle former for reparationer af interiør. Vi syer lynlåse ruder eller svulst bånd i læsejl kalecher eller telte. Kom og få et tilbud eller en løsning på et problem.

Min historie

Mit navn er Mustafa Omar. Jeg er 43 år og kommer oprindeligt fra Syrien, men jeg flyttede til Danmark sammen med min familie i 2014.

Kom til Danmark og til min gamle drøm

I Syrien arbejdede jeg som selvstændig møbelplstrer og møbelsnedker med egen forretning med 13 ansatte. Vi lavede alt polstre-arbejde, ligesom vi også fremstillede møbler helt fra bunden. Allerede dengang i Syien havde jeg stor interesse for dansk design, som jeg anser for at være førende i verden.

Værksted

Vi specialisere os i løsninger til virksomheder der vil ha specielt lavet produkter der er lang tids holdbare og kan holde til slidtage og brug. Vores kunder kan forvendte at der er lagt vægt på kvalitet og materialer er af bedste kvalitet. Vi udvikler løsninger der kan bruges både i hverdage og i arbejde. Vi ønsker en god kontakt til vores kunder hvor vi kan udvikle et godt samarbejde om gode produkter. vi har værktøj til alt inden for tilskæring og samling af læder og stof produkter. Og vi deler gerne ud af vores viden. Vores værksted har kapacitet til at tage skibe og biler ind og ligger centralt på havnen i Næstved.

Mustafa Og Sønners valgte links

Bedømmelser

Ole Vendborg Lassen

Mere end et år siden

Top professionel Møbelpolstring.
Kan helt klart anbefales.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Mustafa Og Sønner

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Mustafa Og Sønner findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Mustafa og Sønner

CVR-nr:

40483764

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

952400 Reparation af møbler og boligudstyr

Startdato:

01-05-2019

Ledelse/Administration
Mustafa Mahmoud Omar

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

71800736

71 80 07 36

7180 0736

71 800 736