Om firmaet

MyreExpressen Næstved,Hos MyreExpressen arbejder vi hver dag på at gøre skadedyrsbekæmpelse lettere, billigere og mere effektivt – for os, dig og samfundet som helhed.,Vi gør en forskel i skadedyrsbekæmpelsesbranchen ved at...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
51 90 39...
Adresse

Villavej 4

4684 Holmegaard

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

8:00 - 16:00

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

MyreExpressen NæstvedHos MyreExpressen arbejder vi hver dag på at gøre skadedyrsbekæmpelse lettere, billigere og mere effektivt – for os, dig og samfundet som helhed.Vi gør en forskel i skadedyrsbekæmpelsesbranchen ved at tænke anderledes, fokusere på miljørigtighed og udnytte den teknologiske udvikling.Det er os - MyreExpressen Skadedyrskontrol

Fremtidens skadedyrsbekæmpelsesfirma

Vi tror på at vores tilgang til skadedyrsbekæmpelse er med til at gøre branchen endnu bedre. Vores mission er at revolutionere branchen og gøre det lettere for danskerne at komme deres skadedyrsproblemer til livs.

Vores afdelinger arbejder ud fra samme tilgang til skadedyrsbekæmpelse, som er under konstant udvikling og optimering. På den måde sikrer vi os at skadedyrene aldrig kan vide sig sikre, du får de mest optimale løsninger og miljøet lider ikke unødvendig last.

Det er intelligent skadedyrsbekæmpelse. Det er fremtidssikret. Det er MyreExpressen.

Giftfri og intelligent

Hos MyreExpressen tror vi på at giftfri og intelligent skadedyrsbekæmpelse er vejen frem, især nær det gælder rottebekæmpelse. Det er ikke kun en miljørigtig vej, det er også en ekstremt effektiv vej. Læs mere om giftfrie og moderne rottesikringer.

Hvorfor MyreExpressen?

Hos os er chefen i marken. Det er chefen der bekæmper dine skadedyr, og derfor får du branchens bedste og mest personlige service.

Hos MyreExpressen lægger vi vægt på troværdighed, ærlig rådgivning og gennemskuelige aftaler. Vores mission er at gøre skadedyrsbekæmpelse mere overskueligt for vores kunder, miljørigt for naturen og innovativt til gavn for os alle.

​Derudover tror vi ikke på pakkeløsninger og misvisende, årelange kontrakter. Derfor tilbyder vi altid skræddersyede løsninger og 1-årige kontrakter. Det skaber grobund for gode relationer og samarbejdsaftaler, der er til gavn for alle parter.

Priser på serviceydelser og sikringer

Få et overblik over nogle af priserne på vores serviceydelser. I vores prislister kan du se eksempler på indholdet af vores ydelser. Priserne og eksemplerne er kun vejledende, da vi helst skræddersyer vores løsninger til netop din skadedyrssituation.

Alle priser er inkl. moms, produkter og kørsel op til 30 km fra din nærmeste skadedyrsbekæmper (dog tager vi en kørselspris i Storkøbenhavn på grund af den massive trafik).

Priserne er beregnet til private; ønskes en eller flere erhvervsaftaler, kontakt da din lokale skadedyrsbekæmper. Der kan forekomme miljøtillæg og administrationsgebyr. Vi tager forbehold for prisændringer og trykfejl.

Frie efterbehandling gælder kun i vores normale åbningstider, som er mandag til fredag fra 8-16. Ved akutudkald samme dag, kan der komme et yderligere tillæg (vagtudkald/ akutudkald) på 1000 kr.

Professionel Myrebekæmpelse

MyreExpressen tilbyder myrebekæmpelse i alle situationer, som f.eks. ved en myreinvasion i hus, have eller på terrassen. Vi har mange års erfaring med at bekæmpe alle myrearter, særligt faraomyrer, orangemyrer og sorte havemyrer.

I Danmark er det dog oftest den sorte havemyre som husejere og virksomheder er plaget af i myresæsonen. Myrerne begynder så småt at vise sig i forårsmånederne, og hvis vejret er varmt, allerede fra februar.

Kontakt din nærmeste myreekspert i dag, og kom alle dine myrer til livs.

Professionel rottebekæmpelse

Rotten er et ekstremt svært skadedyr at komme til livs, og selvom man i Danmark har forsøgt at udrydde rotten i over 100 år, er rotteproblemet ikke blevet mindre. Man har derfor erkendt at udryddelse ikke er et realistisk mål, og at vedvarende forebyggelse og bekæmpelse af rotter er altafgørende, hvis indsatsen mod rotterne skal være effektiv og mærkbar for samfundet.

INFO: Alle borgere i Danmark har pligt til at anmelde rotter direkte til de kommunale myndigheder – Læs mere.

De kommunale rottebekæmpere kan dog ikke bekæmpe rotter på alle tider af døgnet eller tilbyde rottesikringer til virksomheder. Her henviser kommunerne til professionelle skadedyrsbekæmpelsesfirmaer.

MyreExpressen v/ Kim Pedersens valgte links

Bedømmelser

Anonym bruger

Mere end et år siden

Kim fra myreexpressen kan klart anbefales, han har ydet en god service, og vi har ikke haft problemer med myre og...

Svar fra virksomheden

Tak for de fine ord, det er altid dejligt med glade kunder, der får løst problemerne.

MVH Kim / MyreExpressen.dk

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

MyreExpressen v/ Kim Pedersen

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra MyreExpressen v/ Kim Pedersen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Myreexpressen

CVR-nr:

20178043

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

812900 Andre rengøringsydelser

Startdato:

04-09-2013

Ledelse/Administration
Kim Pedersen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
skadedyr, Skadedyrsbekæmpelse, Behandling af myrer, Behandling af edderkopper, Bekæmpelse af husmår, husmår, hvepsebo, Behandling af hvepse, Skadeservice, Bekæmpelse af rotter, Behandling af mider, Bekæmpelse af sølvfisk, møl, sølvfisk, Bekæmpelse af bananfluer, Borebiller i kirker, Bekæmpelse af borebiller, bekæmpelse af borebiller i kirker, Skydning af dyer, Behandling af hvepsebo, lopper, Bekæmpelse af hvepseboer, Behandling af møl, Behandling af bananfluer, Bekæmpelse af væggelus, Bekæmpelse af møl, træborende insekter, Bekæmpelse af insekter, Bekæmpelse af duer, Borebiller, Skadedyrsbekæmpelse i boligforeninger, Behandling af husmår, mulvap, Behandling af sølvfisk, muldvarpe, mider, Behandling af gedehamse, Bekæmpelse af hvepsebo, Bekæmpelse af tofarvet frømøl, Bekæmpelse af murbier, edderkopper, insekter, murerbier, mus, myrer, Bekæmpelse af mus, Bekæmpelse af mosegrise, bekæmpelse af mår, duer, Bekæmpelse af hvepse, Bekæmpelse af træborende insekter, muldvarp, væggelus, Bekæmpelse af kakerlakker, Bekæmpelse af muldvarpe, Behandling af tofarvet frømøl, mår, Behandling af murerbier, Bekæmpelse af gedehamse, Behandling af mus, Bekæmpelse af bier, Behandling af lopper, Bekæmpelse af edderkopper, gedehamse, Bekæmpelse af lækatte, Behandling af muldvarpe, Behandling af borebiller, Bekæmpelse af lopper, hvepse, Behandling af kakerlakker, bananfluer, tofarvet frømøl, kakerlakker, Behandling af træborende insekter, Bekæmpelse af kryb, skægkræ, Bekæmpelse af fluer, Bekæmpelse af myrer, Behandling af mår, Behandling af duer, Behandling af væggelus, Bekæmpelse af mider
Alternative nummerformater

51903981

51 90 39 81

5190 3981

51 903 981

51903982

51 90 39 82

5190 3982

51 903 982

51903908

51 90 39 08

5190 3908

51 903 908

30480675

30 48 06 75

3048 0675

30 480 675

61729879

61 72 98 79

6172 9879

61 729 879