Om firmaet

Når du kører ind til Næstved Bilcentrum A/S, er både du og din bil i gode hænder. Vi er klar med et moderne 600 m2 stort værksted med alt i testudstyr – med dygtige medarbejdere, der har lang erfaring med fejlfinding og service...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
55 72 15...
Adresse

Grimstrupvej 167C

4700 Næstved

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Når du kører ind til Næstved Bilcentrum A/S, er både du og din bil i gode hænder. Vi er klar med et moderne 600 m2 stort værksted med alt i testudstyr – med dygtige medarbejdere, der har lang erfaring med fejlfinding og service på biler som din.

Autoværksted

Næstved Bilcentrum A/S reparerer og servicerer biler i alle mærker og årgange - og vi er særligt godt hjemme i Citroen, Peugeot og Renault.

Vi er også specialister i Webasto motorvarmere og hjælper dig gerne med at vælge den helt rigtige motorvarmer til dit behov. Hvad siger du f.eks. til at få et SMS-styret anlæg, hvor du kan fjernstyre varmen med et par tryk på mobiltelefonen? Så slipper du for at skrabe is. Og det er ikke længere noget problem at komme ind i bilen en kold vintermorgen.

Du kan få lavet forsikringsskader og alle andre reparationer hos Næstved Bilcentrum A/S. Du kan få et tilbud på forhånd. Og hvis vi støder på noget uforudset undervejs, ringer vi til dig med det samme. Du kan selvfølgelig få en lånebil, mens din egen bliver repareret. Bilen er gratis at låne ved forsikringsskader og du skal kun betale det brændstof, du bruger.

Lånebilen gør livet nemmere for dig, hvis du skal være uden bil i et par dage. Og når din egen bil er klar til afhentning, gennemgår vi alt hvad der er lavet på den. Det er klar besked.

Vi ses hos Næstved Bilcentrum A/S!

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Næstved Bil Centrum A/S

Omsætning

5 836 tkr

Afkastningsgrad

10.62 %

Antal ansatte

12

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Næstved Bil Centrum A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

NÆSTVED BIL CENTRUM A/S

CVR-nr:

18673371

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

1 038 000

NACE-branche

452010 Autoreparationsværksteder mv.

Startdato:

01-07-1995

Ledelse/Administration
Klaus Klitgaard

Bestyrelsesmedlem

Charlotte Klitgaard

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

55721570

55 72 15 70

5572 1570

55 721 570