Om Næstved Bil Centrum A/S

Når du kører ind til Næstved Bilcentrum A/S, er både du og din bil i gode hænder. Vi er klar med et moderne 600 m2 stort værksted med alt i testudstyr – med dygtige medarbejdere, der har lang erfaring med fejlfinding og service på biler som din.

Autoværksted

Næstved Bilcentrum A/S reparerer og servicerer biler i alle mærker og årgange - og vi er særligt godt hjemme i Citroen, Peugeot og Renault.

Vi er også specialister i Webasto motorvarmere og hjælper dig gerne med at vælge den helt rigtige motorvarmer til dit behov. Hvad siger du f.eks. til at få et SMS-styret anlæg, hvor du kan fjernstyre varmen med et par tryk på mobiltelefonen? Så slipper du for at skrabe is. Og det er ikke længere noget problem at komme ind i bilen en kold vintermorgen.

Du kan få lavet forsikringsskader og alle andre reparationer hos Næstved Bilcentrum A/S. Du kan få et tilbud på forhånd. Og hvis vi støder på noget uforudset undervejs, ringer vi til dig med det samme. Du kan selvfølgelig få en lånebil, mens din egen bliver repareret. Bilen er gratis at låne ved forsikringsskader og du skal kun betale det brændstof, du bruger.

Lånebilen gør livet nemmere for dig, hvis du skal være uden bil i et par dage. Og når din egen bil er klar til afhentning, gennemgår vi alt hvad der er lavet på den. Det er klar besked.

Vi ses hos Næstved Bilcentrum A/S!

Næstved Bil Centrum A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

NÆSTVED BIL CENTRUM A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

01-07-1995

CVR-nr:

18673371

Selskabskapital

1038000

Omsætning

-

NACE-branche

452010 Autoreparationsværksteder mv.

Ledelse/Administration

Direktør

Klaus Klitgaard

Bestyrelsesmedlem

Klaus Klitgaard

Bestyrelsesmedlem

Charlotte Klitgaard

Bestyrelsesmedlem

Christina Klitgaard

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

4 534 tkr

Afkastningsgrad

−1,78 %

Antal ansatte

11

Kategorier

Søgeord

Søgeord mangler

Alternative nummerformater

5572157055 72 15 705572 157055 721 570