Se på kort

nødbelysning 

gav 25 virksomheder i dette område

Exit Zone ApS

Lukket

Lysbjergvej 66500 Vojens
logo

Exit Zone har mange års erfaring med sikkerhedsbelysning og installationsbranchen. Som din samarbejdspartner glæder vi os til at tilbyde rådgivning/seminar om regelsæt, projektforslag, tilbudsgivning, levering af et bredt produktsortiment og idriftsætning af sikkerhedsbelysningsanlæg. Vi finder i fællesskab frem til de produkter, som passer til din opgave. EXIT ZONES sortiment omfatter alt fra selvforsynende flugtvejs- og panikbelysningsarmaturer til markedets førende centralanlæg.

Lelectric A/S

Hvedemarken 103520 Farum
logo

Hvis du er på udkig efter en elektriker, der kan sit kram, er du havnet det helt rigtige sted. Lelectric blev dannet i 2011, men kræfterne bag rækker mange år tilbage i tiden - og sammenlagt har hele holdet bag en enorm ekspertise og erfaring at trække på. I 2012 overtog Lelectric MM Elektric ApS, og vi fungerer nu som én stor elektrikervirksomhed med i alt 30 medarbejdere med hvert vores ekspertisefelt.

Greenline A/S

Lukket

Brovejen 104930 Maribo
logo

Greenline.dk er Danmarks største og ældste online forhandler af el-artikler og alle, både private og erhverv, kan handle hos os. I snart 40 år har vi stået for en nem, hurtig og sikker handel. Hos os kan du altid forvente en nærværende ekspedition og en engageret kundeservice med lyst til at hjælpe dig. Vi vil nemlig være kendt for Danmarks bedste kundeservice, og og selvom alt kan klares over internettet, så er hjælpen altid lige i nærheden.

El-Hjørnet – en del af SIF Gruppen A/S

Lukket

Bavnehøj 2156040 Egtved
logo

Mangler du en autoriseret elektriker I Vejle, Kolding, Fredericia? Så er du kommet til rette sted. Her hos El-hjørnet dækker vi en bred geografisk kundekreds – fra hovedafdelingen i Egtved dækker vi trekantområdet fra Fredericia til Kolding og Vejle. Vores veluddannede elektrikere, installatører og montører hjælper med alle typer af el-opgaver, og vi servicerer både private kunder, erhverv, industri og landbrug – altid til konkurrencedygtig priser i trekantsområdet.

DS El-Teknik

Lukket

(5)

Sindalvej 62610 Rødovre
logo

DS Elteknik er af Sikkerhedsstyrelsen godkendt som autoriseret installatør. Vi stræber efter at levere den bedste service hver gang.

Meier Installation A/S

Lukket

(5)

Prøvestensvej 183000 Helsingør
logo

Hos Meier installation får du del i mere end 100 års erfaring indenfor faget. Virksomhedens medarbejdere er dygtige specialister, og sørger for at dygtiggøre sig inden for vores fag områder, der spænder vidt og bredt. Vi har mange spidskompetencer, og vores kundegrundlag er bredt, og omfatter blandt andet. Private kunder, butikker samt kontormiljøer, kommuner, industri virksomheder, plejehjem, institutioner, offentlige sygehuse, forsynings selskaber.

Holme El-Service ApS

Lukket

Niels Foghs Vej 48270 Højbjerg
logo

Din lokale elektriker i hele Aarhus. Vi har erfaring med både mindre elserviceopgaver og større projekter. Hvis du har brug for et møde ved en større opgave, så kommer vi gerne ud til dig, så vi sammen nærmere kan vurdere, hvad der er nødvendigt, og om der er behov for at inddrage andre samarbejdspartnere. Kontakt os for nærmere aftale – vi vender tilbage snarest muligt. Hvis du har brug for et hurtigt svar, er du velkommen til at ringe til os på 91 54 82 70.

Vester Aaby El APS

Lukket

Svendborgvej 4135600 Faaborg
logo

Økonomi, kvalitet og materialevalg er blandt de spørgsmål, vi ofte bliver stillet over for, og som vi gerne stiller vores ekspertise til rådighed for at besvare. Hos os gør vi meget ud af at videreføre de gamle håndværksmæssige traditioner bygget på kvalitet, men samtidig holde os opdateret med de nyeste materialer og teknikker. Det betyder, at vi er leveringsdygtige i løsninger, som tilfredsstiller vore kunders krav om viden, service og kvalitet for en veludført og funktionel installation.

Kemp & Lauritzen A/S

Roskildevej 122620 Albertslund

SafeExIT A/S

Lukket

Herstedøstervej 192600 Glostrup

reEL Installation ApS

Lukket

(4.5)

Arnold Nielsens Boulevard 66A2650 Hvidovre

Freund Elektronik A/S

Lukket

Fuglebakken 1195210 Odense Nv

Strøh Teknik Partner

Fabriksvej 186000 Kolding

Fagerhult A/S

Lukket

Herstedvang 142620 Albertslund

Elektrogården V. Lars Ipsen ApS

Håndværkervej 27B4160 Herlufmagle

Professionel Installation ApS

Lyskær 8A, st. sal. th2730 Herlev

Solrød El-Forretning ApS

Flasken 32680 Solrød Strand

UniPoint A/S

Industriparken 197400 Herning

Enersys A/S

Tronholmen 5, 2. sal.8960 Randers Sø

Skovlund-El ApS

Walgerholm 53500 Værløse

Dansk Brandteknik A/S

Sydvestvej 982600 Glostrup

Schiøtt Installation A/S

Øster Farimagsgade 9-111353 København K

Vanpee A/S

Lukket

(5)

Gammelager 152605 Brøndby

Westy Light & Design

Ibskervej 233730 Nexø

W. Ventilation ApS

Metalbuen 202750 Ballerup