Om firmaet

Nørgaard Anlæg er derfor en af de mest anerkendte entreprenørvirksomheder i Syddanmark og Fyn med en bred vifte af kompetencer indenfor både offentlige og private projekter. Vi er i dag en moderne og miljøbevidst...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
75 42 27...
Adresse

Ø Vedsted Mark 28

6760 Ribe

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

(1)

Gå til bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Nørgaard Anlæg er derfor en af de mest anerkendte entreprenørvirksomheder i Syddanmark og Fyn med en bred vifte af kompetencer indenfor både offentlige og private projekter. Vi er i dag en moderne og miljøbevidst entreprenørvirksomhed, der kan håndtere selv meget store projekter. I dag beskæftiger Nørgaard Anlæg godt 40 kompetente og dedikerede medarbejdere, der løbende får deres kvalifikationer styrket og udviklet.

Generel beskrivelse

Kvalitet & miljø

Vi bestræber os på at fremstå som en troværdig, pålidelig og kvalitets- og miljøbevidst samarbejdspartner over for bygherrer, rådgivere, leverandører og underleverandører.

Kvalitet er et afgørende værdigrundlag. I praksis kommer det bl.a. til udtryk ved, at vi har udformet et kvalitetsstyringsprogram, som opstiller konkrete normer for de ydelser, vi leverer. Det betyder, at kunderne altid ved, hvad de får.

Kvalitetsstyring

Kvalitetsstyringsprogrammet er beskrevet i vores kvalitetshåndbog. Det er her, vi konkret kan se, hvilke krav og specifikationer vi skal leve op til i de ydelser og den service, vi leverer. Kvalitetsstyringsprogrammet angiver også ledelsens overordnede mål, som er:

- At kun ydelser, der opfylder specifikationerne, leveres til bygherren

- At alle medarbejdere skal være informerede om firmapolitikken, herunder kvalitetspolitikken

- At alle medarbejdere føler medansvar for at opfylde målene i deres daglige arbejde

Kvalitetshåndbogen

Kvalitetsstyringshåndbogen er vort redskab til at nå målene. Internt medvirker kvalitetshåndbogen til, at alle medarbejdere er informeret om virksomhedens kvalitetspolitik og -mål. I forhold til vore kunder og samarbejdspartnere fungerer kvalitetshåndbogen som dokumentation, så kunden ved, hvad han kan forvente og kræve.

Nørgaard Anlæg ApSs valgte links

Bedømmelser

Benny Laursen

Mere end et år siden

Jeg er boseddende Brunebjerg Kolding hvor i er igang med at lægge nye rør i vejen.
jeg kan ikke lade være med at...

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Nørgaard Anlæg ApS

Omsætning

34 643 tkr

Afkastningsgrad

9.39 %

Antal ansatte

49

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Nørgaard Anlæg ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

NØRGAARD ANLÆG ApS

CVR-nr:

14546294

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

200 000

NACE-branche

422100 Anlæg af ledningsnet til væsker

Startdato:

27-09-1990

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

75422785

75 42 27 85

7542 2785

75 422 785