Se på kort

nøvling auto 

gav 13 virksomheder i dette område

Nøvling Autoværksted

Lukket

(5)

Skråningen 27480 Vildbjerg
logo

Nøvling Autoværksted blev overtaget af Steen Hansen i 1976 og beskæftiger i dag 7 ansatte. Værkstedet udfører reparation og servicering af person- og varebiler. Som et af vore specialer og kompetencer restaurerer og bygger vi sportsvogne og klassiske biler efter kundens eget ønske. Erfaringerne herfra har med tiden også ført til specielle udviklingsopgaver indenfor dansk og international motorsport.

Hjøllunds Autoværksted

Lukket

Enggårdvej 237400 Herning
logo

Firmaet ligger i Herning og tager også imod kunder fra Nøvling.

Hjøllunds Autoværksted blev etableret i 1979 af Peder Hjøllund. Claus Hjøllund blev ansat som svend i 1990 og overtog siden værkstedet efter sin far i 2007. Vi er en del af brancheforeningen Automester, så uanset bilmodel og årgang, er vi autoriserede. Kort sagt, Hjøllunds Autoværksted er din lokale mekaniker med mere end 30 års erfaring. Som AutoMester-værksted er vi garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet.

Farvergårdens AutoService ApS

Lukket

Kastetvej 13A9000 Aalborg
logo

Firmaet ligger i Aalborg og tager også imod kunder fra Nøvling.

Service til private og erhvervskunder af person-, vare- og lastvogne. Som AutoMester arbejder vi for flere glade bilister. Det er vi kommet rigtig langt med. Som kunde er du hos os altid sikker på en professionel og ærlig rådgivning. Vores medarbejdere deltager i AutoMester's obligatoriske uddannelse, som gør at vi altid har frisk viden og nyeste udstyr klar. Det gør at vore kunders biler spænder fra de helt nye til veteran. Det handler om tillid...

Guldborg Biler V/ Martin Grøndahl

Lukket

Irene Holms Vej 29380 Vestbjerg
logo

Firmaet ligger i Vestbjerg og tager også imod kunder fra Nøvling.

Guldborg Biler fikser alt med hjul og en motor. Bor du i Aalborg eller Nordjylland er Guldborg Biler din ekspert inden for motoriserede køretøjer. Guldborg Biler er et autoværksted i det nordjyske, og her finder du en stor kærlighed for biler. Guldborg Bilers værksted er der, hvor det hele sker. Vi udfører service på alle bilmærker, udbedrer forsikringsskader, servicerer alle typer maskiner / mindre landbrugsmaskiner. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Bjarne Nielsen A/S Herning

Cypresvej 197400 Herning
logo

Firmaet ligger i Herning og tager også imod kunder fra Nøvling.

Bjarne Nielsen A/S er en af Danmarks største bilkoncerner, som dagligt beskæftiger over 300 dedikerede medarbejdere. Du finder os på tværs af Danmark i et af vores mange bilhuse. I rygsækken har vi mere end 25 års erfaring som bilforhandler, og lever af glade kunder. Vi brænder for at gøre en forskel så vores kunder aldrig er i tvivl om hvor de skal købe deres næste bil, og samtidig er det naturlige valg når det gælder service.

Jysk Caravan Center

Lukket

Juelstrupparken 269530 Støvring
logo

Firmaet ligger i Støvring og tager også imod kunder fra Nøvling.

Med mange års erfaring i branchen er vores fokus at give dig de bedste campingvogne og udstyr til fornuftige priser. Vores eget caravan værksted har stor viden om gas test, reparation og forsikringsskader på campingvogne og autocampere. Så du skal endelige give os et kald og tag vognen med forbi til et tjek. Vi vægter kundeservice meget højt og bestræber os altid på at tilbyde kompetent vejledning og rådgivning, så du er glad og tilfreds. Hos os er der altid tid til en snak om camping.

Undervognstunellen ApS

Lukket

Halkjærvej 139200 Aalborg Sv
logo

Firmaet ligger i Aalborg Sv og tager også imod kunder fra Nøvling.

Undervognstunellen tilbyder professionel undervognsbehandling og rustbeskyttelse af biler, varevogne, lastbiler m.fl. Vil udfører kvalitetsbehandlinger til fornuftige priser og vi gør noget for miljøet uden at det koster ekstra. Kontakt os for mere information.

Nøvling Autoværksted v/Karen Hansen

Skråningen 27480 Vildbjerg

Auto 85 Bil og MC Center

Lukket

Nøvlingvej 1789260 Gistrup

JBK Auto

Oppelstrupvej 119260 Gistrup

Nøvling Autoværksted ApS

Skråningen 27480 Vildbjerg

Nøvling Autoværksted

Nøvlingvej 1279260 Gistrup

Auto-G Aalborg A/S

Håndværkervej 319000 Aalborg
logo

Firmaet ligger i Aalborg og tager også imod kunder fra Nøvling.