Om Næsby Malerfirma A/S

Næsby Malerfirma A/S løser alle former for entrepriseopgaver i forbindelse med nybygning og renovering, og vi er serviceleverandør til en lang række af erhvervsvirksomheder og institutioner. Med 2 malermestre samt en velfungerende administration har vi kapacitet, knowhow og faglig ekspertise til at løse ethvert job. Enhver opgave starter med grundig rådgivning om bl.a. optimalt farvevalg til forskellige overfladetyper. Det er en selvfølge, at opgaven leveres til aftalt tid og til aftalt pris.

Generel beskrivelse

Vi føler et stort ansvar for miljøet. Derfor har vi 100% styr på vigtige elementer som håndtering af affaldsprodukter og forsvarlig bortskaffelse. I det hele taget er den interne kvalitetssikring optimeret til et niveau, der betyder ekstra sikkerhed for kunderne i hver enkelt entreprise- og serviceopgave.

Medarbejderne er virksomhedens vigtigste ressource, og vi er i konstant og frugtbar dialog gennem et velfungerende tillidsmandssystem. Opstår mindre problemer, løses de hurtigt internt uden gene for kunderne. Arbejdsmiljøet i virksomheden er afslappet. Det sikrer engagerede og motiverede medarbejdere samt en altid god og positiv tone på arbejdspladsen.

Næsby Malerfirma A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnNÆSBY MALERFIRMA A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:28-04-2010
CVR-nr:32886825
Selskabskapital500000
Omsætning-
NACE-branche433410 Malerforretninger

Ledelse/Administration

Jesper SagenDirektør
Peder Schmidt KarstensenDirektør
Erik SagenBestyrelsesformand
Line Skovlod KarstensenBestyrelsesmedlem
Jesper SagenBestyrelsesmedlem
Maria Rudolfsen SagenBestyrelsesmedlem
Peder Schmidt KarstensenBestyrelsesmedlem

Viser 4 af 7