Naturens Frisør ApS - Økologisk Frisør logo

Naturens Frisør ApS - Økologisk Frisør

Om firmaet

Økologiske frisør salon. Vi er villige til at investere i dag for fremtiden i morgen.,​Besøg os i salonen eller ring og bestil tid. Vi vil give os god tid til en snak om dit hår, inden vi går i gang.,Gode parkeringsmuligheder...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
52 30 64...
Adresse

Hillerødgade 4, st. sal. tv

2200 København N

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image

Om os

Økologiske frisør salon. Vi er villige til at investere i dag for fremtiden i morgen.​Besøg os i salonen eller ring og bestil tid. Vi vil give os god tid til en snak om dit hår, inden vi går i gang.Gode parkeringsmuligheder ved salonen - to timers gratis parkering.

Om os

Jeg hedder Sirin Ortatepe og har siden starten af 2020 haft min skønne salon her på Hillerødgade på Nørrebro og jeg glæder mig til at byde dig indenfor.

Allerede som 14-årig drømte jeg om at få min egen salon og at gøre kvinder endnu smukkere og gladere ved hjælp af mine klipninger og hårpleje. Jeg har over +20 års erfaring som frisør og jeg indleder alle mine aftaler med en afklarende samtale med fokus på teknik, ansigtsform, teint og dine ønsker. Mit motto er - Ingen kunder skal gå ud af min dør, førend de er helt tilfredse! Hvad enten det er styling, klip, farve, så er det vigtigt for mig, at du er glad, når du ser dig i spejlet. Alle mine produkter er økologiske og jeg efteruddanner mig løbende for at gøre mig endnu dygtigere og få en masse inspiration at give videre.

Grundet Corona/Covid-19 gøres der rent i salonen mellem alle aftaler og der må max være 4 personer i salonen ad gangen. Visir og maske bruges efter behov - eller dit ønske.

Naturens Frisør ApS - Økologisk Frisørs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Naturens Frisør ApS - Økologisk Frisør

Omsætning

81 tkr

Afkastningsgrad

-17.20 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Naturens Frisør ApS - Økologisk Frisør findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Naturens Frisør ApS

CVR-nr:

40874917

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

960210 Frisørsaloner

Startdato:

16-10-2019

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

52306450

52 30 64 50

5230 6450

52 306 450