Om firmaet

NAVEKSA udvikler og sælger intelligente og brugervenlige tillægsmoduler/ apps til handels- og produktionsvirksomheder virksomheder, der anvender Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central som ERP system. Vores...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
20 10 46...
Adresse

Erhvervsbyvej 13

8700 Horsens

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

NAVEKSA udvikler og sælger intelligente og brugervenlige tillægsmoduler/ apps til handels- og produktionsvirksomheder virksomheder, der anvender Microsoft Dynamics NAV eller Dynamics 365 Business Central som ERP system. Vores fokus er at levere it-løsninger, der kan hjælpe med at forbedre den daglige styring og kontrol, og dermed bidrage til at øge virksomhedens effektivitet og profitabilitet.

Yderligere information

Vi har mange års praktisk erfaring og ekspertise inden for logistik og produktion med Microsoft Dynamics NAV og Dynamics 365 Business Central. Vi er stolte af at udvikle de bedste tillægsløsninger til netop handels- og produktionsvirksomheder.

Vi har hele tiden fokus på at videreudvikle vore løsninger baseret på kundernes behov og tilbagemeldinger samt gennemprøvet teknologi.

Vi er en international virksomhed i vækst startet i 2008. I 2012 blev NAVEKSA omdannet til et aktieselskab som en del af ProHolding gruppen, for derigennem at kunne udvide vores aktiviteter.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Naveksa A/S

Omsætning

144 tkr

Afkastningsgrad

-41.53 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Naveksa A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

NAVEKSA A/S

CVR-nr:

34222215

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

620100 Computerprogrammering

Startdato:

20-01-2012

Ledelse/Administration
Gert Davidsen

Adm. direktør

Søren Holm Jensen

Bestyrelsesformand

Bent Korsgaard Jensen

Bestyrelsesmedlem

Kristian Maan Tokkesdal

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 6
Proff logo
Alternative nummerformater

20104615

20 10 46 15

2010 4615

20 104 615