Om Necas A/S

Necas har over 30 års erfaring som EMS partner for betydende danske og europæiske udbydere af produkter med elektronikindhold. Vores mål er at fremstå som en professionel, dynamisk og troværdig samarbejdspartner med meget stor fleksibilitet og knowhow inden for teknologi, proces og logistik. Vi arbejder løbende med at optimere leveringssikkerhed og kvalitet og dokumenterer dette i vores QM system som er certificeret i henhold til ISO9001, ISO/IEC80079-34 - IECEx, og EN/AS9100- Aerospace.

Supplerende oplysninger

Kundespecificeret produktion, der tilfører konkurrencekraft.

Necas produktion er indrettet til at imødekomme ethvert OEM-behov for morgendagens teknologi med et alsidigt og fleksibelt setup. Både standard-løsninger og mere avancerede, skræddersyede specialopgaver kan håndteres med vores moderne produktionsapparat, højtuddannede team og fleksible workflow.

Fabrikken er nyopført efter et produktionslayout, som til enhver tid gør det muligt at matche kundespecificerede krav uanset opgavens omfang og kompleksitet. Monteret med den nyeste teknologi - og sikret via omfattende sikkerhedssystemer.

Necas A/S' valgte links

Billedgalleri

  • Necas A/S Elektroniske komponenter, plader - Fremstilling, Rebild - 1

Alternative nummerformater

9686878896 86 87 889686 878896 868 788