Se på kort

nedrivning næstved 

gav 382 virksomheder i dette område

Normann & Petersen Nedbrydning A/S

(5)

Glasmagervej 14684 Holmegaard
logo

Siden 1974 har Normann & Petersen Nedbrydning A/S påtaget sig både små og store opgaver, til en fast pris. Vi sætter kvalitet og service højt, samt stræber efter, at den afstemning vi har med vores kunder bliver overholdt. Vores kunder spænder fra små til store virksomheder og opgaverne er alsidige, inden for vores fagområde. Vi råder og vejleder vores kunder i forbindelse med byggerier og andre entreprenøropgaver. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

Sneslev Entreprenøren

Sneslevvej 64250 Fuglebjerg
logo

Sneslev Entreprenøren er et kvalitetsbevidst entreprenørfirma, der udfører opgaver indenfor traditionelt entreprenørjobs. Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Ring til os for et uforpligtende tilbud!

Jesper B. Jensen ApS

Sildestrup Øvej 124872 Idestrup
logo

Firmaet ligger i Idestrup og tager også imod kunder fra Næstved.

Jesper B. Jensen ApS påtager os både små og store opgaver til en fast pris. Vi sætter kvalitet og service højt og stræber efter, at vores aftaler med kunderne bliver overholdt. Vores kunder spænder fra små til store virksomheder og opgaverne er alsidige inden for vores fagområde. Vi råder og vejleder vores kunder i forbindelse med byggerier og andre entreprenøropgaver. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte os.

Slagelse Kloakservice ApS

(1)

Valbygårdsvej 754200 Slagelse
logo

Firmaet ligger i Slagelse og tager også imod kunder fra Næstved.

Slamsugning, spuling og kloakarbejde er vores kerneområder. Vi har 4 top moderne 4-akslet slamsugere og benytter genbrugsvand for at skåne miljøet. Vi står klar til at hjælpe dig 24 timer i døgnet. Vi er autoriserede kloakmestre og tilbyder en vifte af serviceydelser indenfor kloak- og entreprenørområdet, og om vinteren yder vi al form for vintertjeneste. Med mere end 30 års erfaring har vi en solid viden og erfaring indenfor vores felt.

Have, Jord & Beton

Blomstervænget 54200 Slagelse
logo

Firmaet ligger i Slagelse og tager også imod kunder fra Næstved.

Hos Have, Jord og Beton ApS er vi din lokale anlægsgartner og entreprenør. ​Vi varetager mange forskellige opgaver inden for anlægsgartner- og entreprenørfaget.

Claus Nyegaard Byg

Toldbodgade 38600 Silkeborg
logo

Firmaet ligger i Silkeborg og tager også imod kunder fra Næstved.

Hos Nyegaard Byg påtager vi os alle opgaver, der er tømrer- og snedkerrelaterede. Vi udfører opgaver for både private og virksomheder. Vi er fast tilknyttet entreprenørvirksomheden CC Brun. Det har vi været i syv år, hvilket beviser, at vores arbejde er af højeste kvalitet, for ellers er det ikke muligt at bevare en kunde af en sådan kaliber. Måske er dit gør-det-selv-projekt gået i stå? Lad os hjælpe dig videre. Det behøver ikke være så dyrt, som du måske tror.

Raunstrup Bygningsservice A/S

Smedeland 32600 Glostrup
logo

Firmaet ligger i Glostrup og tager også imod kunder fra Næstved.

Som landsdækkende entreprenør og tømrervirksomhed sætter Raunstrup nye vinkler på dit byggeri. Vi udfører totalentrepriser, hovedentrepriser, fagentrepriser og projektudvikling af alle former for erhvervsbyggeri, boligbyggeri og offentligt byggeri. Raunstrup anvender moderne samarbejdsformer som partnering og trimmet byggeri for at optimere byggeprocessen.

Rysgaard Brolægning

Vollerupvej 64200 Slagelse
logo

Firmaet ligger i Slagelse og tager også imod kunder fra Næstved.

Rysgaard Brolægning har stor erfaring som brolægger i Slagelse og resten af Sjælland. Kontakt os gerne for yderligere information.Vi udfører både store og små opgaver, og det er kun fantasien som sætter grænser for hvad der kan lade sig gøre.Giv os et kald og vi kommer forbi og giver et uforpligtende tilbud til netop din opgave.

Skippers Dræning Og Entreprenør Service ApS

Bultevej 74700 Næstved
logo

Skippers Dræning Og Entreprenør Service er specialister i markdræn og har 40 års erfaring. Vi laver også kloak, støbning af fundamenter, belægning samt anlægsarbejde og naturgenopretning.

LV Entreprenørservice

Skydevænget 154262 Sandved
logo

Lv Entreprenørservice er en nyopstartet virksomhed, der har fokus på god service, gode priser og godt samarbejde. Vi har næsten 10 års erfaring i branchen, og vores mål er at være de bedste. Vi stræber efter hele tiden at sætte nye og højere krav til udført arbejde, for altid at sikre kunden kvalitet frem for kvantitet.

T.G. Andersen ApS

Klarinetvej 354700 Næstved
logo

Hos T.G Andersen får du altid den bedste vejledning og service. Vi er med dig fra start til slut og slipper ikke opgaven, før vi har din fulde tilfredshed.

Ch Anlægsfirma

Lærkevej 74684 Holmegaard

Sla Stillads

Kornbakken 25, 1. sal. tv4700 Næstved

Sos Byg & Ejendomsservice

Lundevej 74250 Fuglebjerg

Kring Winther

Plantevej 574700 Næstved

Selskabet Af 11 Maj 2023 ApS

Oddsvej 44171 Glumsø

J-O Byg Og Service.

Margrethevej 304250 Fuglebjerg

PMS Byg ApS

Omøvej 9, 1. sal. sal4700 Næstved

US Fugeteknik

Gallemarksvej 224700 Næstved

Nielsen Dairy Consult ApS

Skovvej 174684 Holmegaard

Sjøholm Anlæg Og Belægning

Klarinetvej 274700 Næstved

Shape Invest ApS

Karrebæksti 294736 Karrebæksminde

Lange & Jerup Byg Og Entreprise ApS

Karrebæksti 294736 Karrebæksminde

Ph Østergaard

Kalbyvej 304684 Holmegaard

Holbøll A/S

Lov Enghavevej 264700 Næstved