Ruteplan

neglebøjler

gav 2132 firmaer
Kort
 • Valseværksgade 8B, st. sal. tv
  3300 Frederiksværk
  Vis ruteplan
  47 77 01...
  Vis nummer
  Åbent
  Vi yder alle fagets specialer, herunder klipning af negle, beskæring af hård hud og ligtorne samt fremstilling af aflastninger. På klinikken betjenes du af fodterapeuterne Annemarie F. Michaelsen og Charlotte Madsen, som giver individuelt råd og vejledning i pleje, forebygning og behandling. Vi modtager patienter med lægehenvisning og har ydernummer samt tilskud fra Danmark. Helbredstillæg fra kommunen fratrækkes direkte fra regningen. Du er velkommen til at kontakte os.
 • Fredericiagade 12
  7100 Vejle
  Vis ruteplan
  75 72 16...
  Vis nummer
  Vores personale er profesionelle med en statsanerkendt og godkendt uddannelse. Vi tilbyder behandling af nedgroede negle, fysiologiske og neurologiske undersøgelser af foden, vejledning i fodøvelser og valg af sko, pleje af fødder og specialiseret hjælp i diabetes- og gigtrelaterede fodproblemer. Vi er underlagt Sundhedsvæsenets Patientklagenævn og omfattet af en kollektiv erhvervsansvarsforsikring.
 • Maltvej 48, Askov
  6600 Vejen
  Vis ruteplan
  51 35 50...
  Vis nummer
  Åbent
  Ringer du til mig, kommer jeg til dig! Få af os har helt sunde fødder, mange af os er flove over vores fødder, endnu flere af os har problemer med fødderne. Telefontid mandag, tirsdag, onsdag og torsdag 8:30 - 16:00.
 • Rugbjergvej 14
  7490 Aulum
  Vis ruteplan
  29 28 33...
  Vis nummer
  Jeg tilbyder forebyggelse og behandling af diverse fodlidelser, lige fra nedgroede negle, beskæring af hård hud, ligtorne, hælrevner, indlæg, til rådgivning om fodpleje. Mandage er jeg på udebehandlinger og tirsdag til fredag træffes jeg på klinikken. Konsultation efter aftale.
 • Sønderbrogade 131
  8700 Horsens
  Vis ruteplan
  26 29 50...
  Vis nummer
  Klinikken ejes og drives af lægeexam. Fodplejer/SSA Kirsten Andresen. Jeg tilbyder behandling i klinikken eller udebehandling i Horsens.Der er fri parkering ved klinikken.Klinikken er handicapvenlig.Busstoppested ved klinikken.Bybus rute 7 Rute 202/105
 • Bødkers Vænge 24, Snoldelev
  4621 Gadstrup
  Vis ruteplan
  75 53 53...
  Vis nummer
  Ring til mig for yderligere information eller tidsbestilling. Jeg glæder mig til at høre fra dig.
 • Ladegårdsvej 6, Kværs
  6300 Gråsten
  Vis ruteplan
  40 61 92...
  Vis nummer
  Anne Mette's Fodpleje tilbyder alt indenfor fodpleje og lægger stor vægt på, at kunderne får en personlig service i afslappede omgivelser. Jeg tilbyder forebyggelse, behandling af diverse fodlidelser og rådgivning om fodpleje.
 • Strandvejen 143, st. sal.
  2900 Hellerup
  Vis ruteplan
  39 62 60...
  Vis nummer
  Åbent
  Velkommen til Hellerup Klinik for Fodterapi. Vi ligger placeret i det idylliske kvarter på strandvejen i Hellerup som har et fantastisk gademiljø. Med få min. gang fra Hellerup togstation, kan du komme ned og besøge vores klinik. Husk dit velvære starter ved fødderne! Vi vil naturligvis hjælpe dig med den bedste professionelle service. Derudover har vi fri parkering i de fleste af områderne hvilket gør det nemt og bekvemt for kunden. Du kan eventuelt kontakte os via telefon eller komme ned i vores klinik og tal med os, så kan vi se på dine problemer.
 • Kåstrupvej 26
  4400 Kalundborg
  Vis ruteplan
  21 24 68...
  Vis nummer
  Jeg er statsautoriseret fodterapeut, som foretager hjemmebehandlinger. Jeg yder alle fagets specialer: Klipning af negle, beskæring af hård hud og ligtorne samt fremstilling af aflastninger. Jeg er statsautoriseret fodterapeut, som foretager hjemmebehandlinger. Jeg udfører alle typer behandlinger samt giver individuelt råd og vejledning i pleje, forebyggelse og behandling. Hos mig får du både professionel behandling af dine fødder og velvære. Du er meget velkommen til at kontakte mig.
 • Nørrebrogade 80
  8700 Horsens
  Vis ruteplan
  51 33 92...
  Vis nummer
  (1
  Fodklinikken har mere end 16 års erfaring og tilbyder udover generel fodpleje og fodterapi også behandling for hård hud, hælrevner, ligtorne, nedgroede negle m.m. Kontakt os for at bestille tid.
 • Hjejlen 87
  6270 Tønder
  Vis ruteplan
  42 34 01...
  Vis nummer
  Åbent
  Birgits hud og fodpleje tilbyder alt fra forskellige ansigtsbehandlinger, ryg behandling, ansigtsakupunktur, fodbehandling og voksbehandling. 30 års erfaring med hud og fodpleje. Læs meget mere om behandlingerne på www.birgitshudogfodpleje.dk.
 • Nørregade 13B, st. sal., Dør th
  3390 Hundested
  Vis ruteplan
  47 98 53...2
  Vis nummer
  Åbent
  Velkommen til Klinik for fodterapi v/statsaut. fodterapeut Betina Ziegler. Ring - og jeg er klar til at hjælpe dine fødder både her i klinikken og ved hjemmebesøg.Vi har handicapvenlig adgang.
 • Bornholmsgade 22
  7430 Ikast
  Vis ruteplan
  50 70 80...
  Vis nummer
  Åbent
  Læge Exam. Fodplejer fra Holstebro Fodplejeskole. Jeg tilbyder alt i fodbehandlinger, hvor jeg gerne tager imod kommunekort. Ansigtsbehandling, paraffinbehandling, hårfjerning med voks, farvning/retning af bryn og vipper og meget mere.
 • Munkebro 3A
  4000 Roskilde
  Vis ruteplan
  46 36 31...
  Vis nummer
  (1
  Åbent
  Jeg har mere end 15 års erfaring i faget og sørger løbende for at opdatere mig fagligt. Jeg er meget grundig i mine behandlinger af negle, hård hud, ligtorne og hæle. Du vil efter behov blive vejledt om negleklipning, hudproblemer, sko og strømper. Jeg ser frem til at se dig i min klinik. Kontakt mig for yderligere information og tidsbestilling.
 • Fredensgade 26F
  8000 Aarhus C
  Vis ruteplan
  21 66 21...
  Vis nummer
  Klinik for fodterapi v/ Tina Virring byder dig velkommen i nye lyse lokaler tæt på offentlig transport. Vi er 4 stats. autoriserede fodterapeuter tilknyttet klinikken. Vi har ydernr. og arbejder med alle fagets specialer. Desuden tilbyder vi bl.a. alm. fodbehandling, fremstilling af indlæg samt råd & vejledning vedr. fødder og fodtøj. Vi tilbyder behandling i klinikken samt i dit hjem, på institutioner, -hospitaler og plejhjem. Vi vejleder gerne om reglerne for tilskud .
 • Vestergade 14
  7323 Give
  Vis ruteplan
  31 79 05...
  Vis nummer
  Åbent
  Fødderne skal have det bedst muligt og det kan jeg hjælpe dig med. Dine fødder er dem der skal bære dig resten af livet og det skulle de gerne gøre uden at volde dig store problemer. Jeg er uddannet Statsautoriseret Fodterapeut fra Fodterapeutskolen i Randers. Derudover er jeg uddannet i plejesektoren, som jeg har en del erfaringer fra.
 • Kærsangervej 19
  6800 Varde
  Vis ruteplan
  60 14 61...
  Vis nummer
  Lægeeksamineret fodplejer, Social- og sundhedsassistent LOTTE BOYSEN. Ringer du til mig...60 14 61 91 - kommer jeg til dig!
 • Grydehøj 5, Gevninge
  4000 Roskilde
  Vis ruteplan
  21 92 73...
  Vis nummer
  (1
  Vi tilbyder forebyggelse og behandling af dine fødder. Kontakt os for mere information.
 • Mølleparken 49
  6240 Løgumkloster
  Vis ruteplan
  51 20 30...
  Vis nummer
  Jeg er SADF-godkendt fodplejer, din sikkerhed for god faglig uddannelse med enhelhedsorienteret, og omhyggelig behandling. En fodbehandling indledes med et fodbad, derefter gennemgås fødderne for evt. deformiteter samt fod- og neglesygdomme. Neglene klippes, renses og files. Vi fjerner hård hud, ligtorne, afhjælper nedgroede negle og giver vejledning om egen pleje.
neglebøjler gav 2132 firmaer