Se på kort

netværksløsninger 

gav 33 virksomheder i dette område

Axel Pedersen El ApS

Lukket

Bøjdenvej 725800 Nyborg
logo

Axel Pedersen EL er totalleverandør inden for autoriseret el-installatørarbejde. Hos os er ingen opgave for stor eller for lille. Vi bestræber os på at levere et godt stykke arbejde - hver gang - der er løst i overensstemmelse med kundens krav og vores faglige stolthed. Vores kompetencer dækker hele området inden for el-arbejde, projektering og montage. Både når vi arbejder i private hjem eller store institutioner, er det kvaliteten af vores arbejde, der skaber de stærke forbindelser.

Pinholt El-Installationer ApS

Thyborønvej 87620 Lemvig
logo

Pinholt El­-installationer Aps er et familieejet el­-installationsfirma i Lemvig, som drives af 3. generations autoriseret el-installatør Claus Pinholt. Vi arbejder med alle typer el-installationer og løser opgaver for en bred kundekreds i og omkring Lemvig, Struer, Holstebro, Thisted, Skjern, Tarm og Ringkøbing.

Service Centret Bornholm

Lukket

Zahrtmannsvej 23700 Rønne
logo

Salg, Service og reparationer af alt hjemmeelektronik - Udskiftning af ødelagte glas på både mobiltelefoner, tablet og på bærbar pc. Vi udskifter den defekt del med ny og kontrollere enheden for andre skader. Vi retter både Antenner og paraboler. Vi kommer på hele øen med salg af Norlys , Allente Tv - ingen opgave er for lille.

Nb El-Service ApS

Lukket

Karisevej 724690 Haslev
logo

NB EL-Service ApS er din kompetente løsning når du skal have udført elektriske installationer, etableret netværk hjemme eller i virksomheden. Vi udfører thermografering af din ejendom og finder alle de steder, du kan sætte ind over for utætheder. Thermografering kan også anvendes på installation og i tide finde ud af om der er en kortslutning på vej. Vi står klar til at hjælpe...Ring 5639 80 70

Lund & Erichsen A/S

(5)

Allingevej 37400 Herning
logo

Lund & Erichsen har eksisteret siden 1912. Vi arbejder hver dag for at optimere virksomheder og private hjem gennem intelligente installationer. Vores dygtige og engagerede medarbejdere, er specialister inden for en række tekniske fagområder. Hos Lund & Erichsen betyder god kvalitet og service alt. Du skal være tryg, når du vælger os. Ved at vælge Lund & Erichsen til dine installationer, får du ikke bare en leverandør.

Phone-Fix & Service Centret Bornholm

Lukket

Zahrtmannsvej 2A3700 Rønne
logo

Vi udfører service, reparationer og udskifter ødelagte glas på både mobil telefoner, tablet og på bærbar pc.

Vollerup El-Service ApS

Lollandsgade 36400 Sønderborg
logo

Vi leverer funktionelle og effektive løsninger til alle opgaver, fra almindelige elinstallationer til mere avancerede. Kontakt os for yderligere information.

NetPlan system design.dk ApS

Lukket

Overvejen 715792 Årslev
logo

NetPlan system design har base i det midtfynske. Vi leverer og yder support på pc baserede løsninger, netværk, internet, sikkerhedsprodukter samt specialløsninger baseret på Windows eller Linux. IP-Telefoni baseret på open source, og en del tjenester som antispam, online backup og online overvågning af servere, netværksudstyr mm. Vi kan, som Lenovo Business Partner, sikre dig gode priser og god service.

VK DATA ApS

Lukket

Bønderbyvej 216270 Tønder
logo

Vi hjælper virksomheder der har brug for effektivisering og overblik. Vi starter med at afdække de egentlige behov gennem vores ekspertteam, som alle har et oprigtigt ønske om at hjælpe. Derefter leverer vi en tilpasset og fleksibel løsning, som er til at vokse med og som giver værdi for pengene - ikke kun på kort, men også på lang sigt.

Meier Installation A/S

Lukket

(5)

Prøvestensvej 183000 Helsingør
logo

Hos Meier installation får du del i mere end 100 års erfaring indenfor faget. Virksomhedens medarbejdere er dygtige specialister, og sørger for at dygtiggøre sig inden for vores fag områder, der spænder vidt og bredt. Vi har mange spidskompetencer, og vores kundegrundlag er bredt, og omfatter blandt andet. Private kunder, butikker samt kontormiljøer, kommuner, industri virksomheder, plejehjem, institutioner, offentlige sygehuse, forsynings selskaber.

Kima-El

Skamstrupvej 314440 Mørkøv

Kjærgaard A/S

Helge Nielsens Alle 108723 Løsning

Ry El-Forretning ApS

Åbent

Industrivej 148680 Ry

Sub-Tech ApS

Lukket

Storemarksvej 26440 Augustenborg

Globalconnect A/S

Havneholmen 6, st. sal.2450 København Sv

High-Grade Trading

Krydservej 154040 Jyllinge

TPI El & Automation ApS

(5)

Finlandsvej 68660 Skanderborg

Bachmann El-Teknik ApS

Kærvej 28A, st. sal.2970 Hørsholm

Møldrup El-service I/S

Lukket

(5)

Lindevej 16440 Augustenborg

Marling El-installation

Lukket

(3)

Vesterbro Torv 48000 Aarhus C

El-Hjørnet ApS

Lukket

Bavnehøj 2156040 Egtved

Hornsyld El ApS

Møllevej 18783 Hornsyld

FiberMAN A/S

Lukket

Ridemandsmøllevej 649230 Svenstrup J

Gentofte El-Service

Violvej 9, st. sal.2820 Gentofte

J K El & Køl ApS

Kirsebærskoven 34281 Gørlev