Nicole Hertz - Coaching, Hypnoterapi og Mindfulness logo

Nicole Hertz - Coaching, Hypnoterapi og Mindfulness

Om firmaet

Jeg kan hjælpe dig med din personlige udviklings rejse, til at du igen kan mærke livsglæde, overskud, mere energi, frigive vægt, slippe stress og uro. Via hypnoterapi og coachings teknikker går vi sammen i dybden og lærer dig...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
22 36 36...
Adresse

Dybvighovedvej 261

6200 Aabenraa

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Jeg kan hjælpe dig med din personlige udviklings rejse, til at du igen kan mærke livsglæde, overskud, mere energi, frigive vægt, slippe stress og uro.

Via hypnoterapi og coachings teknikker går vi sammen i dybden og lærer dig hvordan du kan ændre dybt liggende vaner du ønsker at slippe, allerede fra 1. session.

Empati og tillid

I klinikken, der er placeret nord for Aabenraa, i byen Løjt Kirkeby. Er der en naturskøn og dejlig atmosfære og ro. I mit møde med dig og i alle behandlinger lægger jeg vægt på empati og tillid, så du trygt kan åbne dig for din forandring.

Jeg hjælper dig til at se og mærke dine styrker og alt det smukke du rummer, men måske har pakket langt væk. Jeg arbejder sammen med dig, for at ændre de negative overbevisninger, der begrænser dig i at være fri og i ro, så du kan blive glad og tilfreds i det liv, som du ønsker dig.

Opnå ro, balance og glæde

Du kan vælge netop den behandling der taler til dig.

Med et forløb hos mig får du hjælp til at ændre vaner, få større tro på dig selv og overskud til at navigere i dine mange roller med ro og balance. Jeg tilbyder også specielt tilrettelagt børne samtaler med eller uden hypnose, hvis dit barn har problemer med trivsel, humør eller uro.

For andre vil et mindfulnessforløb være gavnligt, fordi det skaber en større ro, livsglæde og fokuserer på at gøre dig mere nærværende dér, hvor du er.

Nicole Hertz - Coaching, Hypnoterapi og Mindfulness' valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Nicole Hertz - Coaching, Hypnoterapi og Mindfulness

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Nicole Hertz - Coaching, Hypnoterapi og Mindfulness findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Nicole Hertz

CVR-nr:

38845160

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Startdato:

01-08-2017

Ledelse/Administration
Nicole Hensen Hertz Lildholdt

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

22363669

22 36 36 69

2236 3669

22 363 669