Nis Alnor Kiropraktisk Klinik ApS logo

Nis Alnor Kiropraktisk Klinik ApS

Om firmaet

Her på klinikken er vi specialiseret i flere områder inden for kiropraktikken og anden smertebehandling. Dette omfatter bl.a. behandling af spædbørn, diskusprolapser og svimmelhed.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
58 53 58...
Adresse

Sdr.Stationsvej 41

4200 Slagelse

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Her på klinikken er vi specialiseret i flere områder inden for kiropraktikken og anden smertebehandling. Dette omfatter bl.a. behandling af spædbørn, diskusprolapser og svimmelhed.

Generel beskrivelse

En kiropraktor er en autoriseret sundhedsperson, der beskæftiger sig med undersøgelse, diagnose, forebyggelse og behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet.

Man kan henvende sig direkte til en kiropraktor uden henvisning fra egen læge eller speciallæge. Kiropraktoren er uddannet og forpligtet til, selvstændigt at undersøge og diagnosticere, hvori en skade består. Såfremt der er behov for undersøgelser, som kiropraktoren ikke selv kan varetage, eller anden behandling er påkrævet, henvises der typisk til egen læge.

Behandlinger

- Behandling af spædbørn kan ske fra de er 8 dage gamle.

- Behandling af diskusprolapser er en af vores kerneområder. Ofte kan operation undgås. Behandlingen af diskusprolaps følger retningslinjerne fra Region Sjælland og sundhedsstyrelsen. Kiropraktor Nis Alnor er medforfatter til Region Sjællands forløbsprogram for rygsmerter

- Behandling af svimmelhed med Epleys manøvre er en effektiv måde at behandle BPPV/svimmelhed med. -

- Klinikken benytter sig derudover af akupunktur som led i smertebehandling, røntgenundersøgelser, ultralydskanning og trykbølgebehandling.

Nis Alnor Kiropraktisk Klinik ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

58535858

58 53 58 58

5853 5858

58 535 858