Om firmaet

Nordflyt Flytteforretning flytter i hele Nordsjælland og Hovedstadsområdet samt øvrig Danmark. Vi er et professionelt flyttefirma med mere end 20 års erfaring og vi ved hvad der skal til for at en flytning bliver en god...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 63 09...
Adresse

Bukketornvej 9

3300 Frederiksværk

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Nordflyt Flytteforretning flytter i hele Nordsjælland og Hovedstadsområdet samt øvrig Danmark. Vi er et professionelt flyttefirma med mere end 20 års erfaring og vi ved hvad der skal til for at en flytning bliver en god oplevelse. Hos Nordflyt finder du uddannede flyttefolk, de rette transportmidler og de rigtige hjælpemidler, der sikre dig og dit indbo.

Privatflytning

Nordflyt flytteforretning flytter i hele Nordsjælland og Hovedstadsområdet samt øvrig Danmark.

Vi udfører alle former for flytning af private hjem, lige fra store villaer til små lejligheder.


Vi flytter med omtanke og erfaring og vi ved hvad der skal til for at en flytning bliver en god oplevelse. Hos Nordflyt finder du uddannede flyttefolk, de rette transportmidler og de rigtige hjælpemidler, der sikre dig og dit indbo.

Nordflyt leverer flyttekasser, pakkepapir, glasindsats, tøjgarderober, bobleplast, tapes m.m. og henter det igen, når vores kunder er kommet godt på plads i deres nye hjem.

Vi tilbyder bl.a.:

Nedtagning af gardiner, lamper osv.

Adskillelse af møbler

Nedpakning og udpakning

Lån af flyttekasser, indpakningspapir, tøjgarderober m.m.

Flygel og klaverflytning

Tæpper i alle flyttevognene

Møbelopbevaring videoovervåget og opvarmet.

Relevant vejledning og gode råd.

Flytning alle ugens syv dage.

Ved indgåelse af flytteaftale med Nordflyt udarbejdes altid skriftlig flyttebekræftelse, hvor aftalte betingelser, flytteforsikring og flyttepris fremgår.

Vi er et professionelt flyttefirma og udfører kvalitetsflytning til konkurrencedygtige priser.

Erhvervsflytning

Nordflyt Flytteforretning udfører enhver erhvervsflytning effektivt, sikkert og med bedste service. Vi råder over professionelt flyttemateriel og har moderne vognpark.

Vi udfører kvalitetsflytning til konkurencedygtige priser.

Nordflyt leverer flyttekasser og øvrige pakkematerialer.

Opbevaring

Nordflyt Flytteforretning tilbyder opvarmet, klimastyret og videoovervåget lokaler, der sikrer at alt indbo opbevares sikkert i perfekt stand i tørre og varme lokaler.

Vores møbelopbevaring er beliggende 10 km. nord for Hillerød.

Opbevaring kan benyttes ved flytning til nyt hjem, ved større eller mindre ombygninger, ved forsikringssager, brand - og vandskade eller andre situationer, hvor opbevaring midlertidig kan være nødvendig - kort sagt hvor der er brug for ekstra plads i en kortere eller længere periode.

Har du brug for opbevaring, kan vi være behjælpelige nær Frederikssund, Hillerød, Helsingør, Frederiksværk, Hundested, Helsinge, Fredensborg, Allerød, Birkerød, Hørsholm, Virum, Charlottenlund samt øvrigt Nordsjælland.

Nordflyt Flytteforretnings valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

40630973

40 63 09 73

4063 0973

40 630 973