Om firmaet

Vi tilbyder en 3 årig intensiv uddannelse i klassisk akupunktur på højt fagligt niveau, hvor vi lægger stor vægt på, at de studerende tillige udvikler praktiske færdigheder og introduceres til de naturlige kompetencer, der...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
20 24 14...
Adresse

Vadstrupvej 41,1

2880 Bagsværd

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vi tilbyder en 3 årig intensiv uddannelse i klassisk akupunktur på højt fagligt niveau, hvor vi lægger stor vægt på, at de studerende tillige udvikler praktiske færdigheder og introduceres til de naturlige kompetencer, der forventes af en veluddannet akupunktør, herunder etik, empati, kommunikation og hygiejne. Læs nærmere på vores hjemmeside.

Nordisk Akupunktur Uddannelses valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

20241437

20 24 14 37

2024 1437

20 241 437