Om firmaet

Er du på udkig efter en professionel gulvlægger med stor erfaring i branchen? Så er du landet det helt rette sted. Hos Nordjysk Gulvmontering ApS står vi klar til at hjælpe dig. Vores virksomhed er beliggende i Gug (Aalborg),...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
23 62 79...
Adresse

Indkildevej 4H

9210 Aalborg Sø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Er du på udkig efter en professionel gulvlægger med stor erfaring i branchen? Så er du landet det helt rette sted. Hos Nordjysk Gulvmontering ApS står vi klar til at hjælpe dig. Vores virksomhed er beliggende i Gug (Aalborg), men vi kører gerne ud til kunder i hele Nordjylland. Du er garanteret professionel rådgivning og godt håndværk fra start til slut fra vores gulvfirma.

Få hjælp af en professionel gulvlægger

Vi er gulvlæggere med mere end 20 års erfaring, og sammen med vores hold af dygtige håndværkere kan vi udføre alle former for gulvlægning eller gulvafslibning. Derfor er vi et oplagt valg, hvis du står og har brug for hjælp til lægning af gulv.

​Vi hjælper både private kunder, erhvervskunder og boligforeninger. Hos os er kvaliteten altid i top, uanset hvilken opgave det drejer sig om. Vi forhandler og lægger alt lige fra vådrumsvinyl, tæpper, linoleumsgulv, kork-gulv, akustisk-gulv, vinylgulv, sildebensgulv, parketgulv, damspærregulv, slidstærkt gulv, laminatgulv, trægulve og laminatgulve fra en lang række forskellige producenter. Vi tilbyder naturligvis også opretning af gulv.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Nordjysk Gulvmontering ApS

Omsætning

2 198 tkr

Afkastningsgrad

23.16 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Nordjysk Gulvmontering ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Nordjysk Gulvmontering Aps

CVR-nr:

40662553

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

433300 Udførelse af gulvbelægninger og vægbeklædning

Startdato:

02-07-2019

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

23627960

23 62 79 60

2362 7960

23 627 960