Om firmaet

Hos NJ Montage A/S er vi specialister i indretning og montage af byggerier med fleksible og modulopbyggede væg- og loftssystemer. Vi samarbejder med en lang række virksomheder og benytter deres produkter afhængig af, hvilken...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 19 29...
Adresse

Fruensholm 5

9400 Nørresundby

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Hos NJ Montage A/S er vi specialister i indretning og montage af byggerier med fleksible og modulopbyggede væg- og loftssystemer. Vi samarbejder med en lang række virksomheder og benytter deres produkter afhængig af, hvilken opgave vi står overfor. Desuden produktudvikler vi gerne i samarbejde med de arkitekter, der er tilknyttet den aktuelle opgave, således at vore løsninger skræddersyes netop til den pågældende kunde.

Kvalitet med garanti

NJ Montage A/S kommer over hele Danmark. Vore dygtige og erfarne medarbejdere er opdelt i selvstyrende sjak, typisk på to-tre mand. Mange af medarbejderne er vant til at rejse og til at styre eget arbejde på byggepladserne. Vore medarbejder er gode til at samarbejde, de er gode til at overholde deadlines og samtidig fastholde et højt kvalitetsniveau. Mange af vore medarbejdere har været med helt tilbage fra ”Ikastiden” og har derfor meget stor kompetence i de opgaver vi udfører. Derfor er vi heller ikke nervøse ved at garantere, at kvaliteten er i orden.

Nordjysk Montage ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Nordjysk Montage ApS

Omsætning

2 180 tkr

Afkastningsgrad

5.22 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Nordjysk Montage ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

NORDJYSK MONTAGE ApS

CVR-nr:

35867589

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

200 000

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

Startdato:

06-06-2014

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

98192911

98 19 29 11

9819 2911

98 192 911