Om Nordqvist A/S

Nordqvist A/S er den erfarne tagentreprenør, som i dag er førende på Fyn indenfor tagfolie løsninger såvel som traditionelle tagpap løsninger. Firmaet udfører udelukkende tagentrepriser med anerkendte materialer, der som minimum er ISO 9001 certificeret. Vi er en sikker samarbejdspartner, som tilbyder optimal kvalitet leveret til tiden. Firmaets store erfaring og viden er den individuelle og gennemtænkte løsning, der passer præcis til den enkelte kundes behov. Kontakt os for mere info.

Generel beskrivelse

Nordqvist A/S benytter en stab af specialuddannede montører, samt et kvalitetsstyringssystem der er udarbejdet Teknologisk Institut. Derfor er firmaet i stand til at udstede en forsikringsdækket garanti på minimum 10 år på samtlige entrepriser.

Nordqvist A/S blev i 1984 autoriseret entreprenør af Sarnafil, der nu kendes under navnet Protan Tagfolie, og firmaet er i dag førende på Fyn indenfor tagfolie løsninger såvel som traditionelle tagpap-løsninger.

Nordqvist A/S er den sikre samarbejdspartner. Nøgleordene i firmaets strategi er optimal kvalitet leveret til tiden. Firmaets store erfaring og viden er den individuelle og gennemtænkte løsning, der passer præcis til den enkelte kundes behov. Den personlige kundepleje er det middel, der skal sikre at firmaets mål nås, nemlig 100% tilfredse kunder.

Nordqvist A/S' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Nordqvist A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Nordqvist A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

30-12-1964

CVR-nr:

49468628

Selskabskapital

500000

Omsætning

-

NACE-branche

439100 Tagdækningsvirksomhed

Ledelse/Administration

Direktør

Jakob Nordqvist

Bestyrelsesformand

Søren Bisgaard

Bestyrelsesmedlem

Jakob Nordqvist

Bestyrelsesmedlem

Lisette Nordqvist Würtz

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

1 885 tkr

Afkastningsgrad

13,12 %

Antal ansatte

5