nordsjö 

gav 33 virksomheder i dette område

Korup Malerforretning ApS

Åbent

(5)

Lucernevej 215210 Odense Nv
logo

Hos Korup Malerforretning holder vi fast i det gode håndværk. Her udføres professionelt malerarbejde med det gode resultat for øje, og der lægges vægt på ordholdenhed og kvalitet -det er en selvfølge fra første "penselstrøg". Kvalitetsarbejdet sikres ved en grundig udførsel fra forberedelse af overfladen til brug af kvalitetsprodukter som Nordsjö, Sadolin og Flügger. Som medlem af Danske Malermestre har du desuden en sikkerhed i, at vi udfører opgaven i henhold til branchens krav.

ColorConnect ApS

Åbent

Center Vest 168800 Viborg
logo

Din online malerforretning. Køb maling som de professionelle. Vi forhandler bygningsmaling, træbeskyttelse, autolak, autolak spray, industrilak og alt i tilbehør indenfor afdækning, slibemaskiner, polering og meget mere.ColorConnect.dk - din genvej til maling og grej.Find os også på adressen Center Vest 16, 8800 Viborg

Malerfirmaet Rørvig & Farvehandel v./ Annette Salkvist Hansen

Lukket

(5)

Møllebakken 114581 Rørvig
logo

Malermester Annette Salkvist Hansen udfører alle former for malerarbejde m.m. hos private og virksomheder. Jeg leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser og sørger altid for at overholde aftaler, betingelser samt leveringstider. Er du interesseret i yderligere information eller et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid parat til at yde professionel assistance.

René Havmøller

Tværvangen 68400 Ebeltoft
logo

Søger du en ærlig, reel og ikke mindst kompetent maler, så er Malermester René Havmøller et oplagt valgt. Vi udfører alt inden for malerarbejde med en ansvars- og kvalitetsbevidst tilgang. Til vores kompetenceområde hører mindre reparationer såvel som større renoveringsarbejde eller malerarbejde i forbindelse med nybyggeri. For os er en aftale en aftale. Det betyder, at vores tilgang er ærlig, og at du kan stole trygt på, at vi leverer arbejdet til den aftalte tid, pris og kvalitet.

Østfyns Malerfirma

Takshaven 35330 Munkebo
logo

Velkommen til Østfyns MalerfirmaHer udføres professionelt malerarbejde med det gode resultat for øje, og der lægges vægt på ordholdenhed og kvalitet -det er en selvfølge fra første "penselstrøg".

Jakobsens Farver

Åbent

Algade 25683 Haarby
logo

Virksomheden er en familievirksomhed og man kan godt sige, at vi er født med farver i blodet. Vi er opvokset med farver indenfor malerarbejde , gulvarbejde og gardiner og har mange års erfaring. I virksomheden er der plads til både den lille opgave såvel som den store opgave. En god og tæt kundekontakt er udgangspunktet for et loyalt samspil mellem os og kunden. Vi har fuld fokus på kundens tilfredshed og har baseret vores virksomhed på tilfredse kunder.

Meincke's Malerfirma ApS

Juliesmindevej 274180 Sorø
logo

Meincke's Malerfirma ApS er en alsidig malervirksomhed, der tilbyder totalløsninger inden for malerfaget. Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed i forbindelse med f.eks. farvevalg og sammensætninger, kvaliteter, vedligeholdelse m.m. og sørger for at kunden får den ønskede løsning leveret til aftalt tid og pris. Vi har salg af Nordsjø maling.

Halsnæs Malerfirma

(5)

Petuniavej 83390 Hundested
logo

Hos Halsnæs Malerfirma er vi gennemsnitlig 6-10 malersvende og lærlinge, som udfører alle former for malerarbejde både inde og ude, lige fra almindelig veligeholdelse, renovering, nybyggeri, træbeskyttelse og til finere tapet opsætning for både private kunder, kommunale virksomheder og erhvervsvirksomheder. Vi sætter stor pris på kvalitet og bruger kun kvalitetsprodukter. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave.

Lystrup Farver v/Jens Balle Jensen

Åbent

Lystrupvej 2388520 Lystrup
logo

Hos Lystrup Farver kan du købe alt indenfor malerprodukter og solafskærmning. Vi samarbejde med de bedste leverandører på markedet, og derfor er vores kunder altid sikret den absolut bedste kvalitet. Vi rådgiver dig gerne før og efter du køber dit produkt, enten i butikken eller på telefonen.

Niels A. Nielsen & Søn A/S

Åbent

Industrivej 56200 Aabenraa

Malerfirmaet J & O

Åbent

Dalen 54130 Viby Sjælland

Nordsjö Idé & Design

Åbent

Viborgvej 1428210 Aarhus V

Malerfirmaet Bent Skovsgaard ApS

Skovdalsvej 18B8300 Odder

Nordsjö Farver

Ægirsvej 33400 Hillerød

Cl-Malerservice

Gjeresvej 163300 Frederiksværk

Malerfirma Hp V Michael Høst ApS

Ny Esbjergvej 14B4720 Præstø

Nørhalne Malerfirma

Åbent

Gustav Zimmersvej 66C9430 Vadum

Malerfirmaet Preben Larsen's Eftf.

Priorgade 119000 Aalborg

Farveland Nordsjö Ide&Design

Borgpladsen 7B6800 Varde

Farvemessen Grossist - Nordsjö/Jotun

Erantisvej 414700 Næstved

Nordsjö Farver

Storhaven 77100 Vejle

Nordsjö Farver

Banevingen 10A2200 København N

Nordsjö Farver

Gøteborgvej 79200 Aalborg Sv

Akzo Nobel Deco A/S Nordsjö Farver

Amerikavej 151756 København V

Nordsjö Farver A/S

Transformervej 152860 Søborg