Om Norrecco A/S

Norrecco er en af Danmarks førende og mest miljøbevidste behandlere af jord og bygge- og anlægsaffald. Virksomheden blev grundlagt i december 2007, og er en del af Reconor Gruppen, der også ejer City Container og Hedegaard Miljø. Vi har gennem vores samarbejdspartnere og via løbende overvågning af rammevilkår et indgående kendskab i hele værdikæden fra affald til nye ressourcer med fuld sporbarhed.

Vores arbejde

Hos Norrecco modtager vi bygge- og anlægsaffald fra nybyggeri, renoveringer og nedrivninger samt andre beslægtede affaldstyper med henblik på størst mulig ressourcegenanvendelse. Vi ser det som vores fornemste opgave at bidrage til at spare på de naturlige råstoffer hvilket sker gennem at oparbejde byggeaffald til ressourcer, som kvalitetsmæssigt (teknisk og miljømæssigt) kan indgå i det cirkulære kredsløb.

Tilsvarende modtager vi overskudsjord med henblik på udsortering af sten og brokker til genanvendelse, og hvor vi samtidig sikre en miljømæssig karakterisering af jorden før denne slutdisponeres til nyttiggørelse eller specialbehandling.

Vi har behandlingsanlæg til modtagelse af jord, og bygge- og anlægsaffald centralt i København på Prøvestenen og i Nordhavn, og så har vi pladser fordelt i hele landet i følgende byer: Greve, Lynge, Odense, Kolding Aarhus og Agerskov.

Vi har stor fokus på udvikling af vore genanvendelsesløsninger, som hele tiden afstemmes med den miljøpolitiske dagsorden og tilhørende lovgivning. Ofte sker dette i samarbejde uddannelsesinstitutioner og gennem tilknytning af fagpersoner. Det gør vi dels for aktivt at tage del i forskningen, der skal sikre os alle en mere bæredygtig fremtid, og dels for at tage mere direkte ansvar for de personer i vores samfund, som vi kan hjælpe ved at give nogle praktiske erfaringer med at være på en moderne arbejdsplads.

Norrecco har et certificeret miljøledelsessystem, og vi har derfor klare, beskrevne procedurer og driftsinstrukser vedrørende korrekt og ordentlig håndtering af affald, der sikrer et ensartet og højt niveau på alle Norreccos anlæg. Læs mere om vores ISO 14001-certificering her. I forhold til kvalitet og arbejdsmiljø arbejder vi efter et ledelsessystem med tilhørende procedurer, der tilsvarende tager udgangspunkt i ISO-standarder.

Vores vision & værdier

Vi vil arbejde i øjenhøjde med vores kunder, og lægger altid vægt på den tætte dialog, for at sikre miljøbevidsthed og bæredygtighed i vores løsninger.

Vi ønsker at være en seriøs sparrings- og samarbejdspartner for vores kunder. Vi udarbejder derfor med løsninger, som sikrer vores kunder, at deres affald og jord kan opnå størst mulig genanvendelse med fuld sporbarhed, og som således er med til at sænke forbruget af naturlige ressourcer ved at vælge os som samarbejdspartner.

Vi vil arbejde for en øget kildesortering af affald, for derved at opnå de bedste forudsætninger for oparbejdning til til nye kvalitetsprodukter. Igen gør vi det, for at de ressourcer, der allerede er udvundet kan genanvendes frem for at der i produktionen og byggeriet skal benyttes jomfruelige og naturlige ressourcer.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Norrecco A/S Affaldsbehandlingsanlæg, København - 1
  • Norrecco A/S Affaldsbehandlingsanlæg, København - 2
  • Norrecco A/S Affaldsbehandlingsanlæg, København - 3
  • Norrecco A/S Affaldsbehandlingsanlæg, København - 4
  • Norrecco A/S Affaldsbehandlingsanlæg, København - 5
  • Norrecco A/S Affaldsbehandlingsanlæg, København - 6
  • Norrecco A/S Affaldsbehandlingsanlæg, København - 7
  • Norrecco A/S Affaldsbehandlingsanlæg, København - 8
  • Norrecco A/S Affaldsbehandlingsanlæg, København - 9
  • Norrecco A/S Affaldsbehandlingsanlæg, København - 10

Norrecco A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

NORRECCO A/S

Selskabsform

Aktieselskab

Startdato:

19-12-2007

CVR-nr:

30518438

Selskabskapital

20000000

Omsætning

-

NACE-branche

383200 Genbrug af sorterede materialer, 522990 Andre tjenesteydelser i forbindelse med transport

Ledelse/Administration

Direktør

Karsten Ludvigsen

Bestyrelsesformand

Flemming Sloth Lauridsen

Næstformand

Frank Jensen

Bestyrelsesmedlem

Karsten Ludvigsen

Bestyrelsesmedlem

Katrine Kjems Hyldgaard Christensen

Viser 4 af 5

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

130 229 tkr

Afkastningsgrad

14,8 %

Antal ansatte

96

Alternative nummerformater

7025253270 25 25 327025 253270 252 532