Om firmaet

Ny Holmegaard Hundepension har flere end 30 år bag sig. Familien Larsen tager godt imod jeres hunde, så I trygt kan holde ferie.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
21 53 96...
Adresse

Mønvej 152

4720 Præstø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Ny Holmegaard Hundepension har flere end 30 år bag sig. Familien Larsen tager godt imod jeres hunde, så I trygt kan holde ferie.

Vi leverer omsorg på et grundlag af tillid

På vores hjemmeside vil du kunne orientere dig om vores lille hundepension: Faciliteter, priser, åbningstider m.m. Vi håber at du efterfølgende vælger at besøge os i virkeligheden, for kun ved at mødes, skabes den tillid, der er så nødvendig. Når du kommer, så tag hunden med så den også kan møde os, og evt. prøve at være her i nogle timer. Din hund ved ikke, hvad der sker når den bliver afleveret i hundepensionen. Derfor kan det være en rigtig god ide med et lille prøveophold, hvor vi kan få god kontakt til den, og frem for alt, at den oplever at blive hentet igen, derfor er et prøveophold på et par timer også gratis hos os.

Familiens hund er en vigtig del af den "gode tilværelse", men det er friheden til at holde ferie også, og vi vil gerne give dig den frihed. Din hund har det allerbedst hjemme hos sig selv, men vi bestræber os meget på at være det bedste alternativ. Vores viden og erfaring med hunde er tilegnet gennem det meste af vores liv og især ved at have arbejdet professionelt med vores gæster på Ny Holmegård Hundepension siden vi overtog den i 1992.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Ny Holmegård Hundepension

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Ny Holmegård Hundepension findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Ny Holmegaard Hundepension

CVR-nr:

16648876

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

016200 Serviceydelser i forbindelse med husdyravl

Startdato:

01-01-1993

Ledelse/Administration
Niels Kristian Larsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

21539691

21 53 96 91

2153 9691

21 539 691