Om Origo Klinik ApS

Med mere end 50.000 akupunkturbehandlinger gennem 15 års klinikdrift (i Norge og Danmark) har vi hjulpet tusindvis af patienter med at blive smertefri. Som nogle af de få i Danmark praktiserer vi dry needle-teknik, hvorved vi arbejder med triggerpunkter, som er den hyppigste årsag til smerter i muskler og led. Typisk vil du mærke forandringer allerede efter første behandling. Ofte kan få behandlinger ændre dit liv.

Origo Klinik ApS, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

ORIGO KLINIK ApS

Selskabsform

Anpartsselskab

Startdato:

20-12-2011

CVR-nr:

34086184

Selskabskapital

80000

Omsætning

-

NACE-branche

869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

reviews aboutName

Wenche Larsen

moreThanAYearAgo

Jeg blev hurtig af med mine mangeårige smerter efter at jeg begynte at gå til Vigdis og Bruno i Origo Akupunktur. Ikke meget udenomsnak der: man ønskes blidt velkommen, men så er det ret i behandling, og de går så ret på sag at man kan gå ud kort tid efter med reduserede smerter! Det er intet mindre end imponerende.Nå har jeg haft 12 behandlinger, og 20 års smerter er en saga blot.. Hva skal man sige - efter alle de år med trening, knekking og øvelser til ingen nytte!

Peter Talmark

moreThanAYearAgo

Jeg har fået 2 behandlinger mod en tennisalbue, uden nogen virkning overhovedet.
Har fået at vide at de foregående 15.000 behandlinger har været med stor succes.
Underligt at jeg er den første hvor det ikke virker...
Synes det er meget at betale 400 kr. pr. gang, for noget der ikke har effekt, fik at vide at jeg bare skulle fortsætte - så kom der resultater.

responseFromCompany

Det er ikke mulig at ”fjerne” tennisalbue på 2 behandlinger, noget vi også altid oplyser på forhånd.
Vi har ellers erfaring fra mere end 50 000 konsultationer (ikke 15 000) gennem 15 år, men ALLE har selvsagt ikke vært lige stor succes. Akkurat dét forudsætter mirakler – som tilhører en ganske anden profession end vores… Vi er kun håndværkere. Men eftersom næsten alle som opsøger os har gået måneder og år til fysioterapi og kiropraktik – vi er altid sidste valg når alt andet er forsøgt (det vanlige er 20-40 behandlinger hos andre behandlere) - er resultaterne utroligt hurtige og gode - forudsat at man lader sig behandle mere end 2 gange for kroniske smerter.

Vores eneste patient med tennisalbue fra vi flyttet til Danmark og frem til denne meldingen blev skrevet, var en der blev sendt os fra fysioterapeut, da vi en kort periode arbejdet i hans/deres center. Beskeden var at fysioterapeuten skulle behandle tennisalbuen, men patienten kunne få ”lidt smertelindring” hos os. Det er ikke sådan det fungerer, men hvis det er denne patient, der har skrevet indlægget, er det lidt mærkeligt at det er vi, der får kritik, ikke fysioterapeuten der faktisk behandlet ham. Det skulle vel ikke være nødvendig at få ”lidt smertelindende akupunktur” når han allerede fik fysioterapi, dersom denne behandlingen gav ønsket effekt? Formodentlig allerede efter 2 behandlinger? Hvis det ikke er denne patienten som har skrevet indlægget – hvem er det så: efter som han var den ENESTE vi behandlet for denne typen plager i det aktuelle tidsrum?

Akupunktur er, som all anden behandling, en serie behandlings-sekvenser, indenfor et afgrænset tidsrum. Eller er det måske sådan, at man afbryder en penicillin-kur fordi betændelsen ikke er borte efter 2 dage? Blev denne patient, der var utilfreds med ”smertelindringen”, til sidst helt rask for sine plager hos sin fysioterapeut – efter hvor mange behandlinger? Eller har han fremdeles tennisalbue?

Vanlig antal behandlinger hos os for en tennisalbue er mellem 6 og 12. Dersom man bare har lyst til at ”prøve et par behandlinger”, anmoder vi altid om at man bruge sine penge på noget andet. De fleste vælger da at tage behandlingen, andre vælger at beholde sine smerter, helt gratis – og det er jo fuldstændig deres egen sag. Vi har gennem 15 år tjent vores penge på at hjælpe mennesker til at slippe at leve med smerter ingen andre har kunnet hjælpe dem med. Vi lever af vores gode resultater, ikke af at narre folk.

Vi registrerer ellers at ingen andre akupunktører i vores distrikt, efter mange års arbejd, er blevet omtalt på DeHitter. Det er lidt underligt at vi fik vores første omtale allerede efter nogle uger – faktisk bare dage efter at vi havde sagt op vores job i fysio/kiropraktor-centeret i Århus: Før vi havde behandlet et eneste ondt ben i våres klinik i Skanderborg, var der én, der klaget over, at benet fremdeles var ondt… Mærkeligt, ikke? Og før vi egentlig havde behandlet en eneste tennisalbue, er der én der klager over, at vores akupunktur ikke havde helbredet ham for hans albuesmerter. Stadig mere mærkeligt, ikke…? Kritik skal vi nok tåle, men det er fint om den for fremtiden er nogenlunde forankret i virkeligheden.

Torben Wallner

moreThanAYearAgo

Jeg har nu gennem mange år kæmpet med voldsomme rygsmerter. Flere år er gået med medicin, fysioterapeuter og træning. Intet har kunnet fjerne smerterne. Fik kontakt via en ven kontakt til Origo akupunktur. Først var jeg lidt skeptisk overfor at behandle stærke smerter med nåle. Stor var dog overraskelsen da jeg allerede efter første behandling kunne mærke en effekt. Origo arbejder med at ramme den muskel der smerter, og det virker. Er nu igang med et behandlingsforløb, og føler mig meget godt behandlet.

Randi Olsen

moreThanAYearAgo

I mit arbejde med forskning igjenom mange år har belastningene på armer og ryg blit betydelige. Med akupunkturbehandling hos Bruno og Vigdis blev jeg raskt bra fra alle smerter, og med bare behov for en til tre behandlinger hvert annet år ca, så holder jeg meg nu meget bra. Min migrene har også blivet meget bedre efter behandling med akupunktur.

Ann

moreThanAYearAgo

Min musearm havde plaget mig i mere end et år (og jeg havde haft en mengde fysio-timer uden at det hjalp det mindste) da jeg gik til Origo Akupunktur for at få hjælp. Og det fik jeg skam! Efter 9 behandlinge er alle smerter borte, og jeg er meget glad for at jeg igen kan passe mit arbejde og også spille badminton igen. Anbefales!

A

anonymousUser

moreThanAYearAgo

Jeg har i lang tid været plaget med smerter i ryg, hals og hoved, og jeg kan bekræfte at smertebehandling med akupunktur er virkningsfuld, og den har forbedret min livskvalitet betydeligt. Uden den smerte-behandling ville jeg være senge-
liggende det meste af tiden, og havde i lang tid behov for regelmæssig behandling for at holde mig ude af sengen. Nu føler jeg at smerterne og spændingerne slipper mere, og er meget glad for at jeg fik den behandling af Bruno og Vigdis, som er fremragende akupunktører med god indstilling!

Henrik

moreThanAYearAgo

Har de sidste 15 år døjet med diskusprolaps hvor det kommer i perioder. De sidste 5 år med tiltagende konstante og oftere smerter, samt begrænsninger i min sportsudøvelse. Bruno fortalte at han ikke kunne fjerne prolapserne men at han kunne hjælpe med at løsne op for de muskler der er med til at fastholde træk i ryggen og at dette sikkert ville hjælpe på mine smerter. Og det har hjulpet. Allerede efter 1. gang var der mærkbar bedring. Jeg har fået 7 eller 8 behandlinger og skal nok have 2 mere og så er jeg færdig. Og med færdig mener jeg at jeg ikke går rundt hver dag og har større eller mindre smerte i ryggen og jeg har fået en stor bonus fordi jeg igen kan lave rotationer i kroppen og sidebøjninger som jeg kunne for 15 år siden og det er bare dejligt i forhold til lettere sportsudøvelse. Håber at prolabserne kan trække sig tilbage med tiden, nu hvor musklerne ikke er spændte mere og at jeg kan begynde at løbe som jeg kunne tidligere. Ups - og så kan jeg nu køre bil i op til en time uden at få rigtig træls ondt i ryggen eller et halvt sovende ben - Så jeg er ikke bare tilfreds, jeg er meget tilfreds og kan kun anbefale Bruno og Vigdis. mvh Henrik, Skanderborg