Se på kort

oversættelsesbureau 

gav 2977 virksomheder i dette område

Højmark Oversættelse

Lærkevej 184180 Sorø
logo

Translatørfirmaet Højmark Oversættelse drives af registreret translatør og tolk i engelsk, Helen Højmark Cukijati, der har mange års erfaring som oversætter og translatør i danske og internationale virksomheder. Jeg tilbyder professionel oversættelse af alle slags tekster til og fra engelsk og hjælper med at kvalitetssikre dit sproglige materiale. Jeg er underlagt tavshedspligt og overholder aftalte betingelser og leveringstider. Ring eller mail mig for et uforpligtende tilbud.

More Than Words

Mosekrogen 63520 Farum
logo

I vores oversætter-netværk samarbejder vi med over 300 kvalificerede oversættere med forskellige sprogkombinationer og differentieret ekspertviden. Det giver os en unik mulighed for at "caste" den helt rigtige oversætter til lige præcis DIN opgave. Uanset hvor mange sprog din tekst skal oversættes til, behøver vi kun én briefing, og så overtager vi projektstyringen derfra. Det giver dig en væsentlig besparelse i tid og dermed penge. Vi afgiver gerne et uforpligtende tilbud på din næste opgave.

Spanske Translatører

Vesterbrogade 58A, 1. sal.1620 København V
logo

Spanske Translatører I/S er en sammenslutning af registrerede translatører i spansk. Vi har mange års erfaring i oversættelse og tolkning for et bredt udsnit af erhvervsvirksomheder, arbejdsmarkedsorganisationer, humanitære organisationer, advokatkontorer, domstole, ministerier, sundhedsvæsenet, andre offentlige institutioner og myndigheder samt diplomatiske repræsentationer og private.

Spansk-Engelsk Translatørservice v/ translatør, cand.ling.merc. i spansk og engelsk Boyja Dam

Gammelgårdsvej 3H3520 Farum
logo

Jeg tilbyder bl.a. oversættelse inden for: Enhver form for dokumenter i forbindelse med strafferetlige og civilretlige sager, indgåelse af ægteskab, skilsmisse, arvesager, eksamensbeviser mm. Købekontrakter, skøder og fuldmagter i forbindelse med ejendomshandler. Dokumenter i forbindelse med oprettelse af selskaber i udlandet, herunder. regnskaber og beretninger. Tekniske manualer, brugsanvisninger, medicinske rapporter, afprøvninger mm. Enhver oversættelse behandles fortroligt og personligt.

Trops v/Dariusz Jancewicz

Blåkildevej 85, st. sal. tv9220 Aalborg Øst

Trops v/ Dariusz Jancewicz er din polske tolk. Vil du vide mere om mig og hvad jeg tilbyder, er du velkommen til at kontakte mig.

Services francophones

Kronprinsessegade 361306 København K
logo

Parlez-vous français ? Services Francophones er specialiseret i franskundervisning samt rådgivning i fransk kultur og forretningskultur. Vi tilbyder professionelle kurser i fransk for virksomheder, private og studerende. Ring og hør nærmere eller besøg vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tolkesekretariatet v/ Leena Zacho

Fasanvej 189440 Aabybro
logo

Vi tilbyder professionel tolkning til professionelle konferencer.​Som møde- og konferencearrangør er du i de bedste hænder hos Tolkesekretariatet. Vi er en sammenslutning af professionelle konferencetolke, der alle er medlemmer af AIIC. De fleste er endvidere tilknyttet de forskellige EU-institutioner på freelancebasis. Med speciale i konferencetolkning har vi siden 1988 udelukkende beskæftiget os med at rekruttere tolke til konferencer, møder, seminarer etc. både i Danmark og i udlandet.

Eva Gade Hypnose & Coaching

Hørsholm Midtpunkt 14, 1. sal.2970 Hørsholm
logo

Vil du opleve større glæde og overskud i hverdagen? Coach og master NLP- og hypnoterapeut Eva Gade kan hjælpe dig på vej til at leve det liv, du har lyst til. Gennem hypnose med terapi eller hypnoterapi vil du opleve en utroligt blid, men meget effektiv terapiform, mens NLP er en forbløffende hurtig form for terapi, der på en blid måde skaber aha-oplevelser og positiv udvikling. Eva Gade tilbyder hypnose og coaching for børn, teenagere og voksne - med særligt fokus på børn og teenagere.

TransPerfect

Zieglers Gaard Office Club 1203 Copenhagen
logo

Noorgren

Galgehøj 799600 Aars

Tolk v/Jonas Gourani

Johan Kellers Vej 1, 2. sal. th2450 København Sv

Gorgias Translation

Københavnsvej 423650 Ølstykke

Rapettranslation

Skovlundsvej 98300 Odder

Susanne Sonne - Assistance

Nældebjerg Alle 812670 Greve

Subito Tekst

Kornvangen 388400 Ebeltoft

Lingo Media

Meldgårdsvej 318830 Tjele

ACRUS Consult Co.

Amagerbrogade 118, 1. sal. th2300 København S

Dansk Tolkeservice

Åløkke Allé 55000 Odense C

Translation Consult v/Zenia Østerballe

Halldór Laxness Vej 40, 1. sal. tv2300 København S

Nds

Klokagervej 269800 Hjørring

Denkraum Filosofi-Akademi

Carl Blochs Alle 212860 Søborg

Hjelmbjerg Translations

Lyngby Hovedgade 65A, 1. sal. 62800 Kongens Lyngby

A-Class Translations

Flintemarken 9, 2. sal. th2950 Vedbæk

Bang-Hansen Translation

Leopardvej 32610 Rødovre

Tekstarbejde v/Julie Brandt

Munkegade 40, st. sal.7900 Nykøbing M