Ruteplan
 • Lærkevej 18
  4180 Sorø
  Vis ruteplan
  57 83 52...
  Vis nummer
  Translatørfirmaet Højmark Oversættelse drives af registreret translatør og tolk i engelsk, Helen Højmark Cukijati, der har mange års erfaring som oversætter og translatør i danske og internationale virksomheder. Jeg tilbyder professionel oversættelse af alle slags tekster til og fra engelsk og hjælper med at kvalitetssikre dit sproglige materiale. Jeg er underlagt tavshedspligt og overholder aftalte betingelser og leveringstider. Ring eller mail mig for et uforpligtende tilbud.
 • Vinkelager 25, st. sal. th
  2720 Vanløse
  Vis ruteplan
  21 24 10...
  Vis nummer
  Med mere end 20 års erfaring i translatørbranchen leverer jeg bekræftede og legaliserede oversættelser fra russisk til dansk og fra dansk til russisk. Jeg tilbyder simultantolkning mellem dansk og russisk og fra engelsk til russisk med retur til engelsk. Jeg tilbyder også konsekutiv tolkning mellem dansk og russisk og mellem engelsk og russisk.
 • Mosekrogen 6
  3520 Farum
  Vis ruteplan
  30 58 99...
  Vis nummer
  I vores oversætter-netværk samarbejder vi med over 300 kvalificerede oversættere med forskellige sprogkombinationer og differentieret ekspertviden. Det giver os en unik mulighed for at "caste" den helt rigtige oversætter til lige præcis DIN opgave. Uanset hvor mange sprog din tekst skal oversættes til, behøver vi kun én briefing, og så overtager vi projektstyringen derfra. Det giver dig en væsentlig besparelse i tid og dermed penge. Vi afgiver gerne et uforpligtende tilbud på din næste opgave.
 • Vesterbrogade 58A, 1. sal.
  1620 København V
  Vis ruteplan
  33 25 52...
  Vis nummer
  Spanske Translatører I/S er en sammenslutning af registrerede translatører i spansk. Vi har mange års erfaring i oversættelse og tolkning for et bredt udsnit af erhvervsvirksomheder, arbejdsmarkedsorganisationer, humanitære organisationer, advokatkontorer, domstole, ministerier, sundhedsvæsenet, andre offentlige institutioner og myndigheder samt diplomatiske repræsentationer og private.
 • Forchhammersvej 31, 3. sal. th
  1920 Frederiksberg C
  Vis ruteplan
  40 63 50...
  Vis nummer
  Oversættelse inden for følgende sprog: Engelsk, Fransk, Græsk, Italiensk, Polsk, Russisk, Spansk, Tyrkisk, Tysk, Norsk . Translatørerne er registeret fra udenrigsministeriet.
 • 20 40 80...
  Vis nummer
  Tolkesekretariatet er en sammenslutning af professionelle konferencetolke. Siden 1988 har vi formidlet tolkning til konferencer, seminarer, møder m.v. i Danmark og udlandet. Samtlige medlemmer af Tolkesekretariatet er medlemmer af aiic, den internationale sammenslutning af konferencetolke. Det betyder, at vi har et verdensomspændende netværk af konferencetolke at trække på, hvis vores egne tolke ikke dækker de ønskede sprogkombinationer.
 • Ankermandsvej 7
  2650 Hvidovre
  Vis ruteplan
  28 19 40...
  Vis nummer
  Mere end 40 års erfaring med sprogformidling mellem danske og japanske virksomheder, private såvel som offentlige. Gensidig optimal kommunikation med fokus på budskab, formål og forståelse. Professionel håndtering af dansk-japansk kulturelle forskelle i forhandlingssituationen. Arbejdsområder: Forhandling, teknik, miljø, energi, m.m.
 • Sofienbergparken 43
  5800 Nyborg
  Vis ruteplan
  44 48 27...
  Vis nummer
  Jeg tilbyder bl.a. oversættelse inden for: Enhver form for dokumenter i forbindelse med strafferetlige og civilretlige sager, indgåelse af ægteskab, skilsmisse, arvesager, eksamensbeviser mm. Købekontrakter, skøder og fuldmagter i forbindelse med ejendomshandler. Dokumenter i forbindelse med oprettelse af selskaber i udlandet, herunder. regnskaber og beretninger. Tekniske manualer, brugsanvisninger, medicinske rapporter, afprøvninger mm. Enhver oversættelse behandles fortroligt og personligt.
 • Fodbygade 12, Fodby
  4700 Næstved
  Vis ruteplan
  55 44 55...
  Vis nummer
  Translatør Jacqueline Lykke Larsen leverer professionelle oversættelser mellem dansk og engelsk inden for alle fagområder, f.eks. kontrakter, økonomiske og juridiske dokumenter, attester og skilsmissebevillinger, tekniske manualer, korrekturlæsning m.m. Jeg kan desuden tilbyde bekræftede oversættelser med translatørstempel til brug for udenlandske myndigheder. Du er altid velkommen til at få et uforpligtende tilbud, både på pris og leveringstid. Vi leverer ALTID oversættelsen til aftalt tid.
 • Strandhøjsvej 6
  3050 Humlebæk
  Vis ruteplan
  49 13 62...
  Vis nummer
  LinguaTXT er en translatørvirksomhed, der blev stiftet i 2004, og som drives og ejes af Jan Hestbæk, statsautoriseret translatør i tysk. Jeg er uddannet translatør i tysk fra Handelshøjskolen i København og har desuden også en korrespondenteksamen i engelsk. Jeg har over 15 års erfaring inden for oversættelsesbranchen med oversættelse til og fra tysk og fra engelsk. Mit første job som translatør var hos IFF, Institut for Fagsprog, som senere blev overtaget af Berlitz Translation Services.
 • Nikolaj Plads 26, 3. sal.
  1067 København K
  Vis ruteplan
  24 27 04...
  Vis nummer
  Lukket
  Parlez-vous français ? Services Francophones er specialiseret i franskundervisning samt rådgivning i fransk kultur og forretningskultur. Vi tilbyder professionelle kurser i fransk for virksomheder, private og studerende. Ring og hør nærmere eller besøg vores hjemmeside. Vi glæder os til at høre fra dig.
 • Grænsedammen 4
  2605 Brøndby
  Vis ruteplan
  72 22 50...
  Vis nummer
  B.S Consult ApS er en alsidig entreprenør virksomhed og en kompetent rådgiver, Det er altid en tillidssag at lukke håndværkere ind i sit hjem. En af vores vigtigste opgaver er derfor at behandle dit hjem, som var det vores eget. Det betyder, at vi altid udfører vores arbejde professionelt, og at vi altid afleverer dit hjem i pæn og ordentlig stand.
  Medlem afByg Garanti
oversættelsesbureauer gav 3004 firmaer