Om P C Ibsens Sønners Legat

Legatet uddeler legatportioner til enlige kvinder, som har været i virksomhed som enten lærerinder; fortrinsvis privatansatte, hvorved forstås alle, som ikke var i det offentliges (stat eller kommune) tjeneste, eller sygeplejersker; fortrinsvis ikke-pensionsberettigede, eller husbestyrerinder eller andre kvinder, som har virket inden for husgerning; fortrinsvis hos private familier.

De pågældende skal for at komme i betragtning have været i én af de nævnte virksomheder i så lang tid, at denne virksomhed må betragtes som deres egentlige livsstilling. Legatportionerne skal i almindelighed tildeles kvinder, der ikke mere kan virke i en af de nævnte stillinger, men kan i særlige tilfælde tildeles sådanne kvinder, der endnu virker i en af de nævnte stillinger, men på grund af alder eller sygdom eller anden dem utilregnelig årsag ikke har bevaret deres fulde arbejdskraft.

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

P C Ibsens Sønners Legat, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

P.C. IBSENS SØNNERS LEGAT

Selskabsform

Erhvervsdrivende fond

Startdato:

16-10-1999

CVR-nr:

11990010

Selskabskapital

1000000

Omsætning

-

NACE-branche

889910 Foreninger, legater og fonde med sygdomsbekæmpende, sociale og velgørende formål, 682030 Anden udlejning af boliger, 682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Ledelse/Administration

Direktør

Thomas Bang

Bestyrelsesformand

Leif Georg Christensen

Bestyrelsesmedlem

Marie Ørgaard

Bestyrelsesmedlem

Steffen Ringgaard Andresen

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

2 422 tkr

Afkastningsgrad

3,09 %

Antal ansatte

6