Om firmaet

Legatet uddeler legatportioner til enlige kvinder, som har været i virksomhed som enten lærerinder; fortrinsvis privatansatte, hvorved forstås alle, som ikke var i det offentliges (stat eller kommune) tjeneste, eller...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
39 62 50...
Adresse

Callisensvej 2, 2. sal. th

2900 Hellerup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Legatet uddeler legatportioner til enlige kvinder, som har været i virksomhed som enten lærerinder; fortrinsvis privatansatte, hvorved forstås alle, som ikke var i det offentliges (stat eller kommune) tjeneste, eller sygeplejersker; fortrinsvis ikke-pensionsberettigede, eller husbestyrerinder eller andre kvinder, som har virket inden for husgerning; fortrinsvis hos private familier.

De pågældende skal for at komme i betragtning have været i én af de nævnte virksomheder i så lang tid, at denne virksomhed må betragtes som deres egentlige livsstilling. Legatportionerne skal i almindelighed tildeles kvinder, der ikke mere kan virke i en af de nævnte stillinger, men kan i særlige tilfælde tildeles sådanne kvinder, der endnu virker i en af de nævnte stillinger, men på grund af alder eller sygdom eller anden dem utilregnelig årsag ikke har bevaret deres fulde arbejdskraft.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

P C Ibsens Sønners Legat

Omsætning

2 047 tkr

Afkastningsgrad

2.02 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra P C Ibsens Sønners Legat findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

P.C. IBSENS SØNNERS LEGAT

CVR-nr:

11990010

Selskabsform

Erhvervsdrivende fond

Selskabskapital

1 000 000

NACE-branche

889910 Foreninger, legater og fonde med sygdomsbekæmpende, sociale og velgørende formål

682030 Anden udlejning af boliger

682040 Udlejning af erhvervsejendomme

Startdato:

16-10-1999

Ledelse/Administration
Thomas Bang

Direktør

Leif Georg Christensen

Bestyrelsesformand

Ejgil Bank Olesen

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

39625006

39 62 50 06

3962 5006

39 625 006