Om firmaet

P.K. Jeppesen & Søn A/S udvikler og fremstiller specialmaskiner til alle typer virksomheder i industrien - ring i dag på tlf. 55720250 og find en løsning. Opgaverne udføres som totalløsninger inkl. el-arbejde og styringer med...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
55 72 02...
Adresse

Kornbuen 2

4700 Næstved

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

P.K. Jeppesen & Søn A/S udvikler og fremstiller specialmaskiner til alle typer virksomheder i industrien - ring i dag på tlf. 55720250 og find en løsning. Opgaverne udføres som totalløsninger inkl. el-arbejde og styringer med dertil hørende CE-mærkning. montage og test. Specialmaskiner efter kundetegninger, diverse klejnsmede- og maskinarbejde som underleverandør samt vedligeholdelse- og reparationsopgaver på maskiner og produktionsanlæg.

Generel beskrivelse

P.K. Jeppesen & Søn A/S i Næstved er grundlagt i 1888 i Hurup i Thy og var en af de første der fremstillede vindmøller til landbruget.

Virksomheden flyttede til Næstved i 1914, men den største udvikling er sket efter flytningen til Øverup Erhvervsområde i 1985, hvor de 50 medarbejdere idag har 4400 m² til rådighed.

Der er igennem årene investeret i en moderne maskinpark, hvor de fleste maskiner idag er CNC-styrede.Der udvikles og fremstilles specialmaskiner til alle typer virksomheder i dansk industri.

Opgaverne udføres som totalløsninger inkl. el-arbejde og styringer med dertil hørende CE-mærkning. I vores montagehaller kan maskinerne monteres og testes, således at de er klar til produktion inden de forlader fabrikken.

En del af produktionen udgør også specialmaskiner efter kundetegninger, diverse klejnsmede- og maskinarbejde som underleverandør samt vedligeholdelse- og reparationsopgaver på maskiner og produktionsanlæg.

Vi er kendt for kreative løsninger, god kvalitet, overholdelse af tidsplaner samt konkurrencedygtige priser. Vores "Know-how" og kvaliteten i vores arbejde gør, at vores kunder ønsker et tæt samarbejde til os.

P. K. Jeppesen & Søn A/S / PKJs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

P. K. Jeppesen & Søn A/S / PKJ

Omsætning

41 288 tkr

Afkastningsgrad

24.75 %

Antal ansatte

67

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra P. K. Jeppesen & Søn A/S / PKJ findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

A/S P. K. JEPPESEN OG SØN. NÆSTVED

CVR-nr:

37184810

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

256200 Maskinforarbejdning

289900 Fremstilling af øvrige maskiner til specielle formål i.a.n.

Startdato:

30-01-1971

Ledelse/Administration
Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

55720250

55 72 02 50

5572 0250

55 720 250