Om firmaet

ParkDepot ApS er digitalt parkeringsselskab. Vores teknologi er baseret på egenudviklede nummerpladescannere og fungerer derfor 100% digitalt uden brug af parkeringsvagter. Den helt store fordel ved vores teknologi er, at vi...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
31 63 35...
Adresse

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Åbent

08:00 - 16:00

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Lignende virksomheder i nærheden

Apcoa Parking danmark A/S

Dybendalsvænget 3

Om os

ParkDepot ApS er digitalt parkeringsselskab. Vores teknologi er baseret på egenudviklede nummerpladescannere og fungerer derfor 100% digitalt uden brug af parkeringsvagter. Den helt store fordel ved vores teknologi er, at vi kontrollere vores kunders parkeringspladser 24 timer i døgnet året rundt og ikke blot sporadisk når en parkeringsvagt kommer forbi. Dette resultere i at mængden af parkerings overtrædelser falder markant allerede kort tid efter installationen af vores simple system. Derudover har man som kunde hos ParkDepot altid den fulde kontrol og overblik over sine parkeringspladser via vores simple online dashboard. Her kan man blandt andet oprette parkeringstilladelser og hvis en parkeringsafgift skal annulleres, så kan man til enhver tid selv gøre dette, nemt og gratis.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

ParkDepot ApS

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra ParkDepot ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

ParkDepot ApS

CVR-nr:

42920894

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

522120 Parkering og vejhjælp mv.

Startdato:

20-12-2021

Ledelse/Administration
Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

31633590

31 63 35 90

3163 3590

31 633 590