Om PARTYBUZZ.DK v/ Bach Industries

Velkommen til PARTYBUZZ.DKSå kører bussen!!!!Lej vores bus til private arrangementer, firmafester, polterabend - kun fantasien sætter grænsen…Bussen er indrettet med sofalounge, bar, køleskab/cooler, musikanlæg, toilet, dansegulv og stripperstang - så rammerne for DIN fest, er allerede lagt! Du sørger for gæsterne, drikkevarer og det gode humør - så kører bussen mens I fester - til ønsket destination.

Praktisk information

Musik i bussen?Bussen er indrettet med bluetooth, så din smartphone kan kobles til. En god idé vil være at lave en playliste hjemmefra - og i øvrigt - husk oplader til din tlf., da den jo nok vil blive tappet lidt for strøm undervejs.

Forefindes der toilet i bussen?Ja, vi har prioriteret det højt at der er toilet i bussen, da det kan være svært at finde et sted, hvor der er ordentlige faciliteter, samt I kan koncentrere Jer om at feste uden for mange stop

Afhentning på flere adresser?Ja, det kan der sagtens. Vi skal blot have en start adresse ved booking og gerne et hint om hvor der skal opsamles undervejs, så chaufføren har kendskab til ruten ved afrejse

Hvordan booker jeg en tur?Du kan sende os en mail på mail@partybuzz.dk med lidt detaljer omkring den tur du ønsker dig (dato, tidspunkter, by til/fra osv.), hvor du så vil modtage et uforpligtende tilbud - så vil vi vende tilbage til dig med et tilbud.

BetalingFaktura fremsendes til din mail, som betales senest 7 dage før afgang - eller på anvist betalingsdato - da vores chauffører ikke tager imod betaling. Se eventuelt flere detaljer i vores salgsbetingelser.

Prisen er som udgangspunkt kr. 3.500,- for den første time og herefter 1.000,- pr. påbegyndt time.Men vi er altid med på at give en pris på netop DIN fest.

Du er altid velkommen til at sende en forespørgsel på mail@partybuzz.dk- så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud!

PARTYBUZZ.DK v/ Bach Industries' valgte links

Billedgalleri

  • PARTYBUZZ.DK v/ Bach Industries Busselskaber, Mariagerfjord - 1
  • PARTYBUZZ.DK v/ Bach Industries Busselskaber, Mariagerfjord - 2
  • PARTYBUZZ.DK v/ Bach Industries Busselskaber, Mariagerfjord - 3
  • PARTYBUZZ.DK v/ Bach Industries Busselskaber, Mariagerfjord - 4
  • PARTYBUZZ.DK v/ Bach Industries Busselskaber, Mariagerfjord - 5

PARTYBUZZ.DK v/ Bach Industries, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Bach Industries I/S

Selskabsform

Interessentskab

Startdato:

01-03-2019

CVR-nr:

40387129

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

681000 Køb og salg af egen fast ejendom

Ledelse/Administration

Dennis Bach Nielsen

Fuldt ansvarlig deltager

Christina Bach Stensbøl

Fuldt ansvarlig deltager

Alternative nummerformater

4019917340 19 91 734019 917340 199 173