Om firmaet

Paustian Byg Vi hjælper dig med kvalitets håndværk - til fordelagtige priser. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
28 19 50...
Adresse

Ørestads Boulevard 36, 9. sal. 2

2300 København S

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Bedømmelser

Virksomheden har endnu ingen bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Paustian Byg

Vi hjælper dig med kvalitets håndværk - til fordelagtige priser. Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Paustian Byg udfører dine tømreropgaver – store som små

Mangler du en tømrer til at kunne udføre dit næste projekt? Hos Paustian Byg leverer vi professionelle tømreopgaver, store som små. Vi tilbyder et kvalitetssikkert håndværk efter dine ønsker. Med os som ansvarlig for dine næste tømreopgaver, sikrer du et resultat af høj kvalitet, der står færdigt til den aftalte tid.

Hos Paustian Byg kan du til hver en tid føle dig tryg. Vores medarbejdere har den erfaring og kompetence der skal til for at kunne komme sikkert i mål med dine ønsker.

Glade kunder og et arbejde vi er stolte af

Vi ønsker glade kunder og stiler kun efter et arbejde, der er udført til perfektion. Vi udfører alle former for tømrerarbejde til en fordelagtig pris og hjælper dig i mål med den ønskede opgave.

Når du vælger os til dine tømreopgaver, startes der altid ud med et grundigt forarbejde. Den gode dialog med dig som kunde skal skabe grundlag for et kvalitetssikkert udført arbejde, der stemmer overens med dine forventninger. Alle opgaver er unikke og derfor får du som kunde altid særbehandling.

Høj kundetilfredshed

En stor del af vores kvalitetsbevidste arbejde er kundetilfredsheden. En naturlig del af arbejdet er en realistisk forventningsafstemning, så du kan få opfyldt dine næste tømreopgaver på bedst mulig vis og være en del af processen.

Hvorfor vælge os?

* Grundigt forarbejde & tilpasset dine ønsker

* Opgaver udført med et stort fokus på kvalitet

* Kompetente og erfarne medarbejdere

* Opgaver der står færdigt til den aftalte tid

* Fordelagtige priser

Professionel kvalitetsbyggeservice til fordelagtige priser

Går du og drømmer om et projekt, hvor der er behov for en kyndig hjælpende hånd? Med kompetente medarbejdere, der kender deres håndværk, kan vi hjælpe dig i mål med dine ønsker. Vi sætter en ære i at levere byggeservice af en høj kvalitet.

Der leveres til hver en tid kun professionel kvalitets byggeservice til fordelagtige priser.

Kom i mål med dine projekter med byggeservice hos Paustian Byg

Med byggeservice hos Paustian Byg, agerer vi din professionelle højre hånd. Den gode samtale med dig som kunde, skal få os i mål med opgaver, der lever op til dine forventninger. Ved dialog finder vi frem til den rette løsning, der skal give dig det ønskede resultat.

Uanset om der er tale om store eller små opgaver, nybyg eller renovering, hjælper vi dig med at komme i mål.

Én samlet løsning til udførsel af dine ønsker

Vi leverer byggeservice som én samlet løsning. Vi udfører tømreopgaver, store som små, ligesom at et alsidigt og prisvenligt murerarbejde tilbydes. Vi har den erfaring, dine opgaver kræver, og vi sætter en ære i at udføre et håndværk af kvalitet, så du som kunde står tilbage med en vellykket opgave.

Kontakt os og fortæl om dit næste projekt

Leder du efter den samlede løsning til dit næste projekt med professionelle håndværkere, der kan udføre et arbejde af høj kvalitet til en fordelagtig pris? Kontakt os i dag og lad os høre om dit næste bygge- eller renoveringsprojekt. Sammen finder vi den rigtige løsning, så du kan komme i mål med dine ønsker.

Totalløsninger – Vi er klar til at give din bolig mere værdi

Med en totalløsning fra Paustin Byg står vi klar til at give din bolig mere værdi. Vi udfører totalløsninger på renovering af lejligheder samt huse. Vi tilbyder mindre entreprise sager, og kan tilbyde dig en alsidig, kvalitetsbevidst underentreprenør med fokus på de små detaljer, der gør en forskel for den store helhed.

Hos os får du alsidige løsninger med en bred vifte af ydelser til din bolig. Uanset om du skulle have behov for en maler, tømrer eller murer, klarer vi opgaven for dig.

Gør det uoverskuelige projekt overskueligt

Hvis dit næste projekt virker en anelse uoverskueligt, kan en totalløsning være det rette valg for dig. Vi sikrer, at du nemt kommer i mål med dine ønsker. Hvis du har brug for rådgivning og udførelse af et nyt projekt, tilbyder vi at være din kvalitetsbevidste professionelle samarbejdspartner, der kan udføre alsidige arbejdsopgaver.

Kontakt os i dag og fortæl os om dine ønsker og behov, så sikrer vi, at du kommer i mål med dit ønskede projekt.

Underentreprenør – en totalløsning der får dig sikkert gennem projektet

Ved at vælge Paustin Byg som din underentreprenør, får du en totalløsning af høj kvalitet. Da alle vores opgaver udføres med individuelle ønsker fra vores kunder, får du altid særbehandling. Ved tæt dialog med dig som kunde, sikrer vi et arbejde, der altid opfylder dine behov og forventninger.

anset projekt

Uanset hvilket projekt du ønsker udført, stort som småt, er vi din tovholder, der med stor erfaring, formår at samle alle trådene. Vi sørger for at have en tæt dialog med dig som kunde, ligesom at vi altid har en tæt dialog med vores medarbejdere og samarbejdspartnere. Som underentreprenør formår vi at have det store overblik og tilbyder at være din kvalitetsbevidste tovholder fra start til slut.

Vi udfører professionelt malerarbejde

Paustin Byg hjælper dig med dit næste malerprojekt. Med medarbejdere der har en stor erfaring, kan vi hjælpe dig med enhver maleropgave. Hos Paustin Byg udfører vi et alsidigt malerarbejde med en stor passion for håndværket. Ved at anvende produkter i høj kvalitet og udføre et grundigt arbejde, kan vi sikre et langtidsholdbart resultat af høj kvalitet.

Få det bedste resultat – malerarbejde udføres til perfektion

Vi udfører malerarbejde til perfektion. Ved at have fokus på de små detaljer, skaber vi et resultat, der altid står knivskarpt. Malerarbejdet bliver udført med passion for faget med medarbejdere, som kender deres håndværk.

Uanset om du står med en rå væg, en facade, der skal males, eller har behov for en opfriskning af et produkt, står vi klar til at hjælpe dig, fra start til slut. Vi står altid klar til at give dig en totalløsning med det bedste resultat.

Den gode dialog: Du får som kunde altid særbehandling

Udover at sætte en ære i godt håndværk, har vi et stort fokus på den gode relation med dig som kunde. Ved at starte med en god dialog får vi et grundigt kendskab til dine behov og ønsker. Med en grundig vejledning, hjælper vi dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Hvorfor vælge os?

Alle vores kunder har forskellige behov og ønsker. Ved at vælge Paustin Byg til dit næste projekt, sikres du som kunde en individuel særbehandling. Med den gode samtale, kan vi sammen finde frem til det perfekte resultat, der opfylder dine forventninger.

Paustian Byg v/ Marc Paustian Starps valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Paustian Byg v/ Marc Paustian Starp

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Paustian Byg v/ Marc Paustian Starp findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Paustian Byg

CVR-nr:

42289582

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

433900 Anden bygningsfærdiggørelse

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

433410 Malerforretninger

Startdato:

09-04-2021

Ledelse/Administration
Marc Paustian Starp

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

28195034

28 19 50 34

2819 5034

28 195 034