Om Penny Lane Café

Penny Lane er et fantastisk sammensurium af hyggelig Café, Konditori, Bageri & Boutique . Vi har skabt en café med en hjemlig atmosfære, hvor vi sætter pris på kvalitet, kreativitet og kærligheden til gode råvarer. Vores brød og kager bager vi i kælderen. Vi laver selv vore marmelader, pestoer samt salater, og rundt om i butikken findes der spændende delikatesser, alt sammen nøje udvalgt efter høje kvalitetskrav og - synes vi selv - god smag.

I "privaten" finder du den lille og mere rolige afdeling af vores café. Her findes fx. "Kaffe stuen" , som er indrettet med bløde stole og lave borde. Her er lidt af stemningen fra gamle dage. Det er også her du skal sætte dig hvis du ønsker mere fred og ro, mens du nyder din kaffe med en veninde eller kæreste. Privaten er også et lokale som kan bruges til små selskaber af mere privat art. Det kan fx. være fødselsdage, barnedåb, konfirmation eller andre specielle begivenheder.

Og ind imellem alt dette har vi udstilling af fx. PIP porcelæn, som vi forhandler. Der er stjerne, støbejernskander og hvad tidens trend ellers byder på af spændende ting.

Penny Lane Cafés valgte links

Billedgalleri

  • Penny Lane Café Café, Aalborg - 1
  • Penny Lane Café Café, Aalborg - 2
  • Penny Lane Café Café, Aalborg - 3
  • Penny Lane Café Café, Aalborg - 4
  • Penny Lane Café Café, Aalborg - 5