Se på kort

pleje af grønne områder 

gav 16 virksomheder i dette område

Anlægsgartner Lang ApS

Fårebrovejen 53730 Nexø
logo

Anlægsgartner Lang ApS er dit rigtige anlægsgartnervalg på Bornholm! - Nu også Aut. kloakmester. Vi tilbyder bl.a.: Alt inden for kloakarbejde, anlæg af haver og grønne arealer, vedligeholdelse af haver og grønne områder og , lynhurtig ekspedition. Alt udføres af professionelt uddannet mandskab. Vi sidder klar ved telefonen, hvis du ikke finder svaret på: www.brian-lang.dk

Jackies Entreprise

Hasle Nygade 23790 Hasle
logo

Jackies Entreprise udfører anlægs-, have og belægningarbejde, betonopbrydning, gravearbejde samt pæleboring med minigraver m.m. Vi gør gode ideer til virkelighed! Kontakt os for nærmere information.

LD Multiservice v/ Sean-stanley Dänhardt

(1)

Pederskervejen 473720 Aakirkeby

LD Multiservice v/ Sean-stanley Dänhardt - Vi tilbyder alt indenfor havepasning, montering, rengøring mm. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger eller ved interesse.

Torneløkke

Åbent

Sundbrovej 395700 Svendborg
logo

Torneløkke er et kloak-, anlægsgartner- og entreprenørfirma, der løser opgaver for private og virksomheder samt kommuner og boligselskaber. I samarbejde med kunden løser vi opgaven, og vi sætter en ære i at være i tæt dialog med kunden i hele processen. Sagt på en anden måde: Vi hjælper dig gennem processen fra idé til virkelighed. Vi er specialister i div. regn- og spildevandsløsninger samt jord-, beton- og anlægsarbejde. Læs mere på vores hjemmeside.

Kim Nielsen Anlægsgartner og Træplejer

Sundbrovej 745700 Svendborg
logo

Vi udfører alle former for anlægsopgaver, fra mindre renoveringsopgaver til større nyanlæg af parker og pladser. Derudover udfører vi drift og vedligeholdelsesopgaver for både private og virksomheder. Vi er desuden speciel uddannet i træfældning og topkapning. firmaet består kun af faglært arbejdskraft. Vælger De Anlægsgartner & Træplejer Kim Nielsen, kan De forvente en høj og ensartet kvalitet, ordentligt håndværk, samme kontaktperson, og stor fleksibilitet gennem hele forløbet.

Mu-Service, Have- Og Landbrugsarbejde

Skagen Landevej 7719800 Hjørring
logo

Professionel haveservice​ hos Mu-Service, Have- Og Landbrugsarbejde. Har du brug for en hjælpende hånd i hverdagen så er du kommet til det rette sted. Vi løser nemlig alle have og landbrugsopgaver.

Sønderjysk Landskabspleje

Åbent

Arnumvej 486520 Toftlund
logo

Sønderjysk Landskabspleje tilbyder landskabspleje og entreprenørarbejde. Vi udfører store og små opgaver inden for landskabsarbejde, blandt andet hegns- og hækklipning, græsklipning, vedligehold af grusvej. Inden for entreprenørarbejder tilbyder vi blandt andet jordarbejde, udgravninger og dumperkørsel 14 tons.

B. Egeberg Andersen ApS

Villestoftemarken 965210 Odense Nv

Anlægsgartner Torben Petersen

Ølbyvej 1804623 Lille Skensved

Strandbakkens Hus & Have Service

Åbent

Gl.Hovedvej 465560 Aarup

Nordsjællands Hjemmeservice

Åbent

Østergade 24B, 1. sal. th3600 Frederikssund

Midtjysk Træpleje & Anlægsgartneri

Sepstrupvej 108653 Them

GartnerPartner

Åbent

(4.33)

Engparken 917500 Holstebro

Din anlægsgartner K. Stilling ApS

Østerbrogade 634800 Nykøbing F

Den Jyske Havemand

Kvædevej 208600 Silkeborg

Axel Hansen & Søn ApS

Toftumvej 107080 Børkop
0