Om Pletfri Højtryksrens

Vi tilbyder vi professionel algebehandling, der effektivt fjerner alger og forhindrer nye i at vokse. Vores metoder er miljøvenlige og sikre for din ejendom, hvilket betyder, at du kan være sikker på et flot resultat uden skadelige effekter på naturen. Vi holder til i Herlev, hvorfra vi kører ud til opgaver i blandt andet Ballerup, Værløse og Lyngby. Som nyopstartet virksomhed er vi fulde af gåpåmod og et stort ønske om at tilbyde en enestående service og smukke resultater for alle vores kunder!

PROFESSIONEL ALGEBEHANDLING OG RENGØRING

Vi leverer en komplet rengøring og algebehandlingsservice, der går ud over standardrengøring. Vores eksperter i algebehandling anvender moderne teknikker og udstyr for at sikre et effektivt resultat. Vi varetager både opgaver inden for algebehandling af tag og algebehandling af fliser. Vi forstår, at hver ejendom er unik, og tilpasser vores arbejde efter dine behov.

Vi arbejder med fokus på kvalitet, effektivitet og pålidelighed. Vi ønsker nemlig at levere en service, der lever op til dine forventninger. Vi ved, at det ikke bare handler om at fjerne alger - det handler om at skabe et sundt og rent miljø for dig.

.........................

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Pletfri Højtryksrens Fliserensning, Herlev - 1
  • Pletfri Højtryksrens Fliserensning, Herlev - 2
  • Pletfri Højtryksrens Fliserensning, Herlev - 3
  • Pletfri Højtryksrens Fliserensning, Herlev - 4

Pletfri Højtryksrens, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-