Ruteplan

portrætter

gav 79 firmaer
Kort
 • Hørmarken 200, Hammerum
  7400 Herning
  Vis ruteplan
  24 40 69...
  Vis nummer
  (1
  Åbent
  Et godt billede kan sige mere end tusind ord, det kan fremkalde gode minder eller relatere til en bestemt begivenhed, noget man vil bevare til glæde for sig selv eller til glæde for andre. Uanset hvilket form for billede man ønsker, tilstræber jeg, at der er god kontakt mellem kunden og jeg selv, da vi sammen har et ønske om at få billedet så godt som overhovedet muligt. Man kan vælge at lade sig fotografere på location, eller i mit eget fotostudio som er i forbindelse med privatadressen. Jeg håber, du her på siden kan finde inspiration i nogle af mine tidligere billeder. Du er altid velkommen til, at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger. Med venlig hilsenKurt Johansen Fotograf
 • Frederiksborg Slot 10
  3400 Hillerød
  Vis ruteplan
  48 26 04...
  Vis nummer
  Lukket
  Det Nationalhistoriske Museum har til huse på Frederiksborg Slot. Museet fortæller 500 års danmarkshistorie gennem portrætter, historiemalerier, møbler og kunstindustri. Oplev de mange fine periodeinteriører, slottets imponerende pragtrum samt historiens kendte danskere og besøg de aktuelle særudstillinger, følg med på søndagsomvisning eller deltag i museets familieaktiviteter.
 • Kolbyvej 9
  8240 Risskov
  Vis ruteplan
  27 64 35...
  Vis nummer
  Lukket
  Hos GØ Studio tilbyder vi alt indenfor foto og video – særligt vores kendskab til produktbilleder og portrætter er tårnhøjt. Ønsker du en fotograf som kan få din virksomhed samt produkter ud over rampen, så kan vi hjælpe dig med det.Kunderne er hos os altid i centrum, derfor skræddersyer vi altid et personligt tilbud, så du kan få billeder, som passer præcist til din virksomheds vision.
 • Kirkestien 3, Læsten
  8920 Randers NV
  Vis ruteplan
  86 45 01...
  Vis nummer
  LindFoto.dk er et enkeltmandsfirma, som holder til på “Den gamle Skole” i Læsten mellem Randers og Viborg. Firmaet løser de fleste fotoopgaver for private, firmaer, skoler og institutioner. Ud over egne kunder har jeg siden 2012 været tilknyttet Billed-Expressen Aps, hvor jeg tager portræt og holdfotos primært i fodbold- og håndboldklubber.Siden 2013 har jeg også fotograferet på DBU’s fodboldskoler om sommeren.
 • Oldvejen 5, Lønholt
  3480 Fredensborg
  Vis ruteplan
  21 60 29...
  Vis nummer
  (2
  Lukket
  Erhvervsfotograf der laver flotte billeder til hjemmesider og portrætter og produktfotos til firmaer. Portrætfotograf med eget stort studie til gruppebilleder, newborn, børnebilleder, portrætter, gravidbilleder som også tages i naturen ligesom alle former for bryllupsbilleder. Vi laver flotte børnehavebilleder til super fair pris. Pressebilleder og reportagebilleder og lige så vant til de kongelige og kendte som ude på arbejdspladsen hos manden på gulvet.
 • Bjødstrupvej 9B, Bjødstrup
  8410 Rønde
  Vis ruteplan
  86 17 70...
  Vis nummer
  Jeg holder åbent hver dag efter aftale. Ring mig op, så vi kan lave en aftale. Stilrene billeder af babyer, børn, voksne, gravide, brudepar, dyr, samt erhvervsbilleder og pasfoto. Mere information findes på hjemmesiden.
 • Frifeltvej 5, Fasterholt
  7330 Brande
  Vis ruteplan
  60 60 73...
  Vis nummer
  (2
  Fo2Art Fotostudie skaber billeder med sjæl og personlighed, der skiller sig ud fra mængden og opfylder dine ønsker. Jeg fotograferer alt fra gravid, baby, børn, familie, bryllup, portræt, konfirmation, erhverv m.m, hvor minderne skal bevares. Jeg giver mig altid god tid til den enkelte kunde, da jeg tror, man får de bedste resultater og de naturligste smil frem. Kontakt mig for mere information eller klik ind og se mit billedgalleri på hjemmesiden.
 • Låsbygade 25
  6000 Kolding
  Vis ruteplan
  25 84 73...
  Vis nummer
  Lukket
  Vores professionelle fotograf byder dig velkommen i Seest Foto`s lyse og børnevenlige lokaler, med parkeringspladser lige ved døren. Vi har mange års erfaring inden for fotografering ved bryllup, konfirmation, portrætter, familiefoto, børn/babyfoto, studenter- foto, receptioner, festfoto m.m. Vi indfanger glimtet i øjet, smilet på læben, vinden i håret, babyernes mange ansigtsudtryk og glædestårerne, når der siges ja i kirken. Vi rammer også dine billeder ind.
 • Søndergårdsalle 9
  8700 Horsens
  Vis ruteplan
  75 62 01...
  Vis nummer
  (2
  InHouse Fotografi beskæftiger sig med alt inden for erhvervsfotografi og filmoptagelser. Vi bestræber os konstant på at udfordre os selv og vores kunder i form af bedre kvalitet og højere effektivitet. Vi har en stærk trup bestående af 6 fotografer og 2 film folk. Vi råder over et dejligt dagslys studie på 600 kvm, som vi kalder vores fælles legeplads. Se mere på www.inhousefotografi.dk eller www.inhousefilm.dk
 • Kirkevej 6
  2630 Taastrup
  Vis ruteplan
  43 99 01...
  Vis nummer
  Lukket
  Profesionelle fotografer gennem 150 år. Vi garanterer dig en oplevelse for livet, og et resultat som du kan være stolt af. Vi holder meget af vores kunder, og ønsker altid at fremstå så personlige som muligt, derfor skal du ikke holde dig tilbage hvis du har nogen spørgsmål.
 • Overby Mallevej 9, Horne
  6800 Varde
  Vis ruteplan
  75 26 08...
  Vis nummer
  (1
  Jeg arbejder med kreative , men tidløse billeder og portrætter på atelietet eller i naturen. Billederne bliver unikke og anderledes, enkelte og tidløse. Vi står parat til at hjælpe. Er du interesseret i at få et uforpligtende tilbud, så skal du blot tage fat på os.
portrætter gav 79 firmaer
Static map