Om pp busselskab a/s

pp busser blev grundlagt i 1976. Firmaets målsætning har altid været at levere transport og service af meget høj kvalitet. En målsætning vi lever op til ved hjælp af topmoderne materiel og kvalificerede chauffører.

Vognparken består af ca. 90 busser i mange størrelser og varianter. Mulighederne er mange, og vi dækker alle tænkelige transportbehov.

Vi er et busselskab med egen vaskehal og topmoderne service-værksted, og al bustransport foregår naturligvis i klar- og rengjorte busser - altid klar til at modtage passagerer.

Vores busselskab tilbyder alle former for buskørsel og bustransport - både i ind- og udland, herunder blandt andet rejser, udflugter, endagsture, studieture for både private og erhverv.

Desuden beskæftiger vi os dagligt med offentlig rute- og skolekørsel i blandt andet Aarhus, Randers, Hedensted, Horsens, Hjørring, Skanderborg og omegn, og vores store og små liftbusser giver mulighed for by- såvel som udflugtsture i Jylland og resten af ind- og udland.

Vi tilbyder selvfølgelig også bustransport i luksusklassen. Med vores 4-stjernede hvilebusser gør vi det muligt at rejse på første klasse både herhjemme og i udlandet. Vores 5-stjernede hvilebusser er forsynet med lækre stole, der gør bustransporten behagelig - døgnet rundt.

Kontakt vores busselskab og hør mere

Billedgalleri

  • pp busselskab a/s Busselskaber, Aarhus - 1
  • pp busselskab a/s Busselskaber, Aarhus - 2
  • pp busselskab a/s Busselskaber, Aarhus - 3

pp busselskab a/s, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnP.P.BUSSELSKAB A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:27-12-1977
CVR-nr:82971610
Selskabskapital500000
Omsætning-
NACE-branche493920 Turistkørsel og anden landpassagertransport

Ledelse/Administration

Haris Schødt BahtijarevicDirektør
Søren TonnesenBestyrelsesformand
Per Johannes NielsenBestyrelsesmedlem
Haris Schødt BahtijarevicBestyrelsesmedlem
Maria Kathina PetersenBestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5

Bedømmelser om pp busselskab a/s

Alternative nummerformater

8628438886 28 43 888628 438886 284 388