Om Profilmetal A/S

Profilmetal har fremstillet profilerede stålplader på egen fabrik siden 1994. Det har givet os et stort knowhow om produktion, materialer, håndtering m.v. En viden, som vi bruger i den løbende optimering af virksomheden, så vi sikrer Profilmetals position som en seriøs leverandør af et godt produkt til en særdeles konkurrencedygtig pris. Vores kunder består i dag af både håndværkere og gør-det-selv folk, som ofte står over for opgaver, hvor der er behov for vejledning eller en speciel løsning.

Generel beskrivelse

Profilmetal er beliggende i Slagelse, midt på Sjælland, hvorfra vi dagligt levere direkte til vores kunder i hele Danmark.

Hos Profilmetal sparer du tid og penge på vores brede sortiment. Vi har tag- og facadeløsninger til store og små opgaver i både fixmål og standard længder. Uanset opgavens omfang og størrelse bestiller du altid direkte hos Profilmetal og sparer dermed det fordyrende mellemled i detailhandlen.

Udgifterne til administration, butikshusleje og lager er derfor minimale. Derfor er du altid garanteret den bedste pris uden at skulle gå på kompromis med kvaliteten.

Med en leveringstid på bare 5-10 dage kan vi hurtigt levere dit nye tag. Ønsker du selv at afhente din ordre, kan det ske inden for 8 dage i Slagelse eller Ans.

Få et uforpligtende tilbud på nyt tag. Hvad enten du selv vil montere taget, eller der skal fagfolk til, kan du bestille et tilbud på Profilmetal.dk. Har du nogen spørgsmål, kan vi kontaktes på telefon: 56 63 02 22. Så vil vi beregne dig et tilbud ud fra dine specifikke mål, så du slipper for overflødige tilskæringer.

Onlinehandel

Besøg vores onlinehandel på

I vores online butik har du mulighed for at købe stålplader i både trapez og tagstenprofil i standard længder til ekstra attraktive priser. Du kan også købe tilbehør til produkterne samt Her finder du desuden også mange gode tilbud på restpartier.

Profilmetal A/S' valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Profilmetal A/S Jernindustri, metalindustri, Slagelse - 1
  • Profilmetal A/S Jernindustri, metalindustri, Slagelse - 2
  • Profilmetal A/S Jernindustri, metalindustri, Slagelse - 3
  • Profilmetal A/S Jernindustri, metalindustri, Slagelse - 4
  • Profilmetal A/S Jernindustri, metalindustri, Slagelse - 5
  • Profilmetal A/S Jernindustri, metalindustri, Slagelse - 6

Profilmetal A/S, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

-

Selskabsform

-

Startdato:

-

CVR-nr:

-

Selskabskapital

-

Omsætning

-

NACE-branche

Ledelse/Administration

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-