Se på kort

psykolog københavn s 

gav 105 virksomheder i dette område

Amagerbrogade 57, 1. sal. tv2300 København S
logo

Aut. psykolog, cam.pæd.psych. Kirsten Vita Borre tilbyder krise- og stressbehandling, samværsrådgivning, psykoterapi for individuelle, par og grupper. Kirsten, som også er børnepsykolog og foretager rådgivning omkring børn og familier samt udfører børnesagkyndige undersøgelser af børn og unge. Derudover tilbyder Kirsten supervision, legeterapi samt konsulent- og psykologbistand og foretager forældreevneundersøgelser.

Psykologer Søgeord

Kirsten Vita Borre tilbyder supervision, krisebehandling, samværsrådgivning samt konsulent- og psykologbistand og foretager børnesagkyndige undersøgelser af børn og unge.

Vis mere
Røde Mellemvej 1552300 København S
logo

Psykolog på Frederiksberg med fokus på stress- og angst behandling og terapi.Jeg tilbyder tilstedeværelse og professionalisme i mine samtaler og stiler efter at give dig de bedste trygge rammer. Mit arbejde er baseret på videnskabelig baggrund og personlig erfaring. Alle er velkomne uanset ønske eller problemets omfang, og du kan derfor altid kontakte mig for nærmere information.

Borgergade 28, 4. sal., 4 sal. sal.1300 København K
logo

Firmaet ligger i København K og tager også imod kunder fra København S.

Vi har specialiseret os i metakognitiv terapi af psykiske lidelser hos både børn og voksne. Vi behandler alt fra angst, OCD, depression og misbrug til lavt selvværd i klinikkerne i København, Århus & Næstved. Vi tilbyder desuden effektive metakognitive gruppeforløb over det meste af Danmark til behandling af angst, stress, depression, OCD og PTSD. I metakognitiv terapi lærer du at genvinde kontrollen med de tankestrategier, som er årsagen til stress, angst, depression.

Vildtbaneparken 62635 Ishøj
logo

Firmaet ligger i Ishøj og tager også imod kunder fra København S.

Anita Kruse Cand.psych., autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og sundhedspsykologi. Har 25 års erfaring som privatpraktiserende psykolog. Den psykologiske behandling tager udgangspunkt i en psykodynamisk tilgang. Endvidere arbejdes med eksistentiel psykoterapi og kognitiv terapi. Der er altså tale om integration af metoder fra forskellige terapeutiske retninger med udgangspunkt i og tilpasset den enkelte person og problemstilling.

Holbergsgade 141057 København K
logo

Firmaet ligger i København K og tager også imod kunder fra København S.

Mårvænget 212860 Søborg
logo

Firmaet ligger i Søborg og tager også imod kunder fra København S.

Psykoterapi kan være vejen til igen at få åbnet op for livsglæden: Terapi kan både være støttende, udviklende og helende.Gennem livet har vi fortrængt de smukkeste, ægte dele af os selv og tilpasset os omgivelsernes krav og forventninger. Terapi kræver ingen forberedelse, og vi vil tage udgangspunkt i det, der rør sig i dig lige her og nu. Terapien vil give dig mulighed for fordybelse og genskabe kontakten til dine inderste værdier.

Thingvalla Allé 162300 København S
Anders Henriksens Gade 1, 1. sal. th2300 København S
Amagerbrogade 96B, 1. sal. tv2300 København S
Krimsvej 11F, st. sal.2300 København S
Anders Henriksens Gade 1, 1. sal. th2300 København S
Kurlandsgade 4, st. sal. tv2300 København S
Krudtmøllegårds Allé 132300 København S
Weidekampsgade 49, st. sal. tv2300 København S
Islands Brygge 34A, 6. sal. tv2300 København S
Sundby Parkvej 52300 København S
Tom Kristensens Vej 20, 3. sal. tv2300 København S
Nordre Røse Vej 7, 2. sal. tv2300 København S
Lyongade 442300 København S
Tyrolsgade 42300 København S
Frankrigsgade 5, 3. sal. tv2300 København S
Hallandsgade 112300 København S