psykolog københavn 

gav 1126 virksomheder i dette område

Psykologisk Konsultation

Anders Henriksens Gade 1, 1. sal. th2300 København S
logo

Psykologisk konsultation består af psykologerne Ulrik Jørgensen, Eva Berents og Jakob Skov Knudsen. Vi er alle autoriserede og har mellem 20 og 40 års erfaring med klinisk psykologisk arbejde. Alle mennesker er forskellige, og derfor er vores udgangspunkt, at vores klienter skal behandles forskelligt. Vi lægger vægt på, at det er klientens problemer og præferencer, der bestemmer, hvilken tilgang og metode, vi benytter os af. Læs mere på vores hjemmeside.

CEKTOS - Center for metakognitiv terapi - København

Borgergade 28, 4. sal., 4 sal. sal.1300 København K
logo

Vi har specialiseret os i metakognitiv terapi af psykiske lidelser hos både børn og voksne. Vi behandler alt fra angst, OCD, depression og misbrug til lavt selvværd i klinikkerne i København, Århus & Næstved. Vi tilbyder desuden effektive metakognitive gruppeforløb over det meste af Danmark til behandling af angst, stress, depression, OCD og PTSD. I metakognitiv terapi lærer du at genvinde kontrollen med de tankestrategier, som er årsagen til stress, angst, depression.

Psykologisk/Pædagogisk Klinik v/Kirsten Vita Borre

Amagerbrogade 57, 1. sal. tv2300 København S
logo

Aut. psykolog, cam.pæd.psych. Kirsten Vita Borre tilbyder krise- og stressbehandling, samværsrådgivning, psykoterapi for individuelle, par og grupper. Kirsten, som også er børnepsykolog og foretager rådgivning omkring børn og familier samt udfører børnesagkyndige undersøgelser af børn og unge. Derudover tilbyder Kirsten supervision, legeterapi samt konsulent- og psykologbistand og foretager forældreevneundersøgelser.

Psykologer Søgeord

Kirsten Vita Borre tilbyder supervision, krisebehandling, samværsrådgivning samt konsulent- og psykologbistand og foretager børnesagkyndige undersøgelser af børn og unge.

Vis mere

Psykolog Lars Bjarnø

Østbanegade 172100 København Ø
logo

Autoriseret psykolog & psykoterapeut. Mit primære fokus er, at sørge for, at du på en tryg og omsorgsfuld måde får hjælpen og modet til at håndtere dine problemer i livet. Det er vigtigt for mig, at du får ro til at lære dig selv bedre at kende, og får konkrete redskaber til at arbejde med det, der er svært.

Psykologisk Praksis v/ Anita Kruse

Vildtbaneparken 62635 Ishøj
logo

Firmaet ligger i Ishøj og tager også imod kunder fra København.

Anita Kruse Cand.psych., autoriseret psykolog, specialist i psykoterapi og sundhedspsykologi. Har 25 års erfaring som privatpraktiserende psykolog. Den psykologiske behandling tager udgangspunkt i en psykodynamisk tilgang. Endvidere arbejdes med eksistentiel psykoterapi og kognitiv terapi. Der er altså tale om integration af metoder fra forskellige terapeutiske retninger med udgangspunkt i og tilpasset den enkelte person og problemstilling.

Wattar Gruppen Kognitivt Psykologcenter ApS

Holbergsgade 141057 København K
logo

Mind In Motion

Holger Danskes Vej 3B2000 Frederiksberg
logo

Firmaet ligger i Frederiksberg og tager også imod kunder fra København.

Psykolog på Frederiksberg med fokus på stress- og angst behandling og terapi.Jeg tilbyder tilstedeværelse og professionalisme i mine samtaler og stiler efter at give dig de bedste trygge rammer. Mit arbejde er baseret på videnskabelig baggrund og personlig erfaring. Alle er velkomne uanset ønske eller problemets omfang, og du kan derfor altid kontakte mig for nærmere information.

Terapi Og Rådgivning v/Inge Carola Franzen

Mårvænget 212860 Søborg
logo

Firmaet ligger i Søborg og tager også imod kunder fra København.

Psykoterapi kan være vejen til igen at få åbnet op for livsglæden: Terapi kan både være støttende, udviklende og helende.Gennem livet har vi fortrængt de smukkeste, ægte dele af os selv og tilpasset os omgivelsernes krav og forventninger. Terapi kræver ingen forberedelse, og vi vil tage udgangspunkt i det, der rør sig i dig lige her og nu. Terapien vil give dig mulighed for fordybelse og genskabe kontakten til dine inderste værdier.

Psykolog Morten Halberg

Vesterbrogade 401620 København V
logo

Jeg er autoriseret psykolog med mange års erfaring i terapi, rådgivning og behandling. Jeg tilbyder psykologisk rådgivning og behandling af en lang række psykiske lidelser som angst, stress, depression og kriser.Tag kontakt og hør nærmere om dine muligheder, start forandringen idag. Du kan booke tid online eller kontakte mig på telefon eller mail.

Laura Bak Jepsen

Gråbrødretorv 6, 2. sal.1154 København K

PS Psykologisk Undersøgelse Behandling Supervision

Borgergade 36, 3. sal. th1300 København K

Psykolog Liv Søchting

Søndervigvej 105, st. sal.2720 Vanløse

Klinikfællesskabet Psykologhuset Vesterport

Vesterbrogade 40, 4. sal. th1620 København V

Hsp Consulting ApS

Krimsvej 11F, st. sal.2300 København S

Psykolog Sascha Fransson Bay

Nørregade 411165 København K

Psykolog Charlotte Simonsen

Øster Farimagsgade 7, 1. sal.1353 København K

Psykolog Nina Helene Hestbech

Høffdingsvej 342500 Valby

Mette Amtoft Organisations Psykologi

Edvard Griegs Gade 4, st. sal. tv2100 København Ø

Psykolog Charlotte Sandstedt

Ny Østergade 9, 3. sal.1101 København K

Psykolog Marianne Kruse

Vordingborggade 18, 3. sal.2100 København Ø

Psykolog Janne Ulla Bokelund

Fiolstræde 28, 3. sal. tv1171 København K

Guldager Erhvervspsykolog

Vester Søgade 16, 6. sal. th1601 København V

Psykolog Majken Rosenberg

Hejrevej 30, 3. sal.2400 København Nv

Den Psykologiske Vinkel v/ Steen Visholm

Krystalgade 6, 2. sal.1172 København K

Høgsted og Middelboe

Sluseholmen 17, 1. sal.2450 København Sv