Om firmaet

Jeg er autoriseret psykolog med mange års erfaring i terapi, rådgivning og behandling. Jeg tilbyder psykologisk rådgivning og behandling af en lang række psykiske lidelser som angst, stress, depression og kriser. Tag kontakt...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
22 30 19...
Adresse

Rådhusstræde 3A

1466 København K

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Jeg er autoriseret psykolog med mange års erfaring i terapi, rådgivning og behandling. Jeg tilbyder psykologisk rådgivning og behandling af en lang række psykiske lidelser som angst, stress, depression og kriser. Tag kontakt og hør nærmere om dine muligheder, start forandringen idag. Du kan booke tid online eller kontakte mig på telefon eller mail.

For fagpersoner

Er du fagperson og ønsker undervisning, supervision eller workshop kan vi træffe aftale om det. Jeg har lang erfaring med at træne og undervise forskellige grupper af fagpersoner - socialarbejdede, pædagoger, psykologer og socialrådgivere.

Min tilgang og viden bygger især på eksistentiel psykologi og narrativ praksis, som både er noget jeg arbejder med til daglig men også har uddannet mig i gennem mange år.

Psykolog Morten Halbergs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Psykolog Morten Halberg

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Psykolog Morten Halberg findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Psykolog Morten Halberg

CVR-nr:

28610831

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

04-12-2017

Ledelse/Administration
Morten Halberg

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

22301912

22 30 19 12

2230 1912

22 301 912