Psykologen på Landet logo

Psykologen på Landet

Om firmaet

Privat behandling af stress, angst, ODC og traume/PTSD i uformelle, naturlige omgivelser. Lær hvordan du hjælper dig selv på bedste vis. Autoriseret psykolog med solid erfaring. Evidensbaseret kognitive metoder: ACT, CFT med...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
30 74 49...
Adresse

Assedrupvej 43

8300 Odder

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Privat behandling af stress, angst, ODC og traume/PTSD i uformelle, naturlige omgivelser. Lær hvordan du hjælper dig selv på bedste vis. Autoriseret psykolog med solid erfaring. Evidensbaseret kognitive metoder: ACT, CFT med mindfulness. Terapi foregår i den friske luft; haveterapi, walk and talk eller siddende i det hyggelige uderum. Her er brændeovn i den kolde tid og skygge i den varme tid. Privat praksis mellem Odder og Aarhus. Tager ikke imod lægehenvisning. Skiv gerne kort mail til mig.

Psykologen på Landet

Jeg er optaget af, at du lærer at hjælpe dig selv videre.

Jeg er passioneret for at støtte dig i, hvordan du kan reagere anderledes på ting, så det kommer til at fungerer bedre for dig.

Du lærer at håndtere ubehagelige tanker og følelser – og finde vejen til at arbejde dig hen i retningen af et liv, hvor der er sammenhæng mellem det du ønsker og det som du gør.

Terapi i det fri - naturbaseret terapi

Siden jeg startede min praksis i 2017, har jeg arbejdet med at udvide det terapeutiske rum. Lave terapi i naturlige omgivelser fremfor indenfor i et rum.

Når vi laver terapi udendørs, har vi flere muligheder og du får ekstra fordele. Naturen er sund for os - derfor laver jeg professionel terapi udendørs.

Naturlig Stressbehandling I private rammer

Naturlige omgivelser er med til at berolige dit nervesystem.

Lær hvordan du bedst hjælper dig selv.

Evidensbaseret psykoterapeutiske metoder kombineret med naturlige, afslappende omgivelser, er solid behandling til dig, som er ramt af stress.

Alt tilpasses efter dine behov og særlige udfordringer.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Psykologen på Landet

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Psykologen på Landet findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Psykologen på Landet

CVR-nr:

31995248

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

13-01-2017

Ledelse/Administration
Karina Thomsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

30744992

30 74 49 92

3074 4992

30 744 992