Om Psykologisk Klinik Hellerup v/Karin Dørum

På Psykologisk Klinik Hellerup arbejder vi ud fra den kognitive behandlingsmetode og tilbyder behandling af individuelle og par inden for problemområder såsom let til moderat depression, sorg og krise, angsttilstande, selvværdsproblemer, belastningstilstande, stress, spiseforstyrrelser, incest og traumer m.v. Vores team består af autoriserede psykologer Karin Dørum (klinikchef), Marie Eliassen og Kenneth Leonhardt Ibervang. Vi kan kontaktes på telefon 39304320. Se www.doerum.com

Generel beskrivelse

Vi arbejder primært ud fra den kognitive og adfærdsterapeutiske referenceramme, som kort beskrevet handler om at lære klienten at forstå sammenhængen mellem tanker, følelser, adfærd og kropslige reaktioner. Ud fra denne forståelse lærer klienten at erkende og bearbejde problemområder i forhold til sig selv, andre og omverdenen samt fremtiden mhp. at ændre uhensigtsmæssige mønstre i tænkemåde og adfærd og derved skabe en bedre balance og livskvalitet.

Mange års forskning har vist, at der er en særdeles god behandlingseffekt ved anvendelse af kognitiv terapi over for en række psykologiske problemområder.

Psykologisk Klinik Hellerup v/Karin Dørums valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind

Psykologisk Klinik Hellerup v/Karin Dørum, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Psykologisk Klinik Hellerup V/Karin Dørum

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

01-08-1999

CVR-nr:

21924903

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Karin Dørum

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-