Psykologklinikken Philip Rossen-Kjær ApS logo

Psykologklinikken Philip Rossen-Kjær ApS

Om firmaet

Jeg er uddannet psykolog (Cand. Psych.) og autoriseret af Psykolognævnet. Efter mange år i forskellige ansættelser har jeg etableret klinik i Haderslev og modtager klienter med og uden henvisning fra egen læge i hele region...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
60 22 88...
Adresse

Storegade 86

6100 Haderslev

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Bedømmelser

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Jeg er uddannet psykolog (Cand. Psych.) og autoriseret af Psykolognævnet. Efter mange år i forskellige ansættelser har jeg etableret klinik i Haderslev og modtager klienter med og uden henvisning fra egen læge i hele region Syddanmark.

Yderligere information

Det metodiske grundlag for mit arbejde er “Intensiv Dynamisk korttidsterapi” (ISTDP).

Jeg har et særligt fokus på relationelle vanskeligheder, depression, angst, seksuelle overgreb, besværet følelsesregulering samt belastningsreaktioner og psykofysiologiske vanskeligheder som fx fibromyalgi og den udsatte gruppe af borgere, som ikke har oplevet effekt af flertallige psykologforløb.

Min tilgang er præget af min varierede baggrund med livs– og arbejdserfaring fra mange områder i samfundet bl.a.: forsvaret, det private erhvervsliv, kommunal og regional ansættelse samt privat praksis. Der er således en væsentlig livserfaring, menneskeerfaring og ro, som kommer med i mødet med dig. Du bliver mødt med en empatisk, ærlig, fokuseret og intensiv tilgang med det formål, at identificere og frigøre dig fra hæmmende psykologiske forsvar således, at du kan opnå følelsesmæssig frihed til at forfølge det liv, du ønsker.

Jeg er universitetsuddannet psykolog og har siden universitetet efteruddannet mig både i bredden og i dybden. Jeg har bl.a. en 3-årig efteruddannelse indenfor Intensiv Korttids Dynamisk Psykoterapi (ISTDP).

Jeg modtager kontinuerlig supervision og egenterapi som en del af min fortløbende efteruddannelse og kvalitetssikring.

Psykologklinikken Philip Rossen-Kjær ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Psykologklinikken Philip Rossen-Kjær ApS

Omsætning

299 tkr

Afkastningsgrad

41.01 %

Antal ansatte

1

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Psykologklinikken Philip Rossen-Kjær ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Psykologklinikken Philip Rossen-Kjær ApS

CVR-nr:

42464376

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

40 000

NACE-branche

869030 Psykologisk rådgivning

Startdato:

10-06-2021

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

60228898

60 22 88 98

6022 8898

60 228 898